Uutiset

PIsku hyytyi päätöserässä

Pekolan Iskun naiset kokivat taas tappion salibandyn 1. divisioonassa, kun sarjakärkeen voitollaan noussut Crackers oli kotihallissaan vahvempi maalein 9–3. PIsku sai Kotkassa pelattuun viikkopeliin mukaan vain kaksi kentällistä pelaajia, jotka päävalmentaja Antti Koskisen mukaan väsähtivät viimeisessä erässä.

– Joukkue kuitenkin taisteli hienosti. Pelasimme kolmannessa erässä vähän riskillä ja karvasimme välillä kovempaa kuin alkupelistä. Molemmat joukkueet pelasivat parkettialustalla aika yksinkertaista peliä. Kuljetuksia nähtiin paljon ja syöttöketjuja vähän, Koskinen kuvaili.

Avauserässä kotijoukkue teki kaksi maalia ja PIsku yhden. Torjuntojen valossa erä oli PIskulta ottelun paras, sillä Crackersin Sanna Viitanen ehti pallon eteen 12 kertaa ja PIskun Sara Aaltonen 7. Kaikkiaan molemmille maalivahdeille kertyi 20 torjuntaa.

– Olisimme voineet voittaa ensimmäisen erän, jos olisimme käyttäneet maalipaikkamme. Sama jatkui toisessa erässä, eli emme vain tehneet maaleja, Koskinen harmitteli.

Toisen erän Crackers vei 2-0 ja kolmannen 5-2. PIskun maalintekijöitä olivat Outi Leinonen (1+1), Millä Rönn (1+0) ja Hanna Mäkinen (1+0). Liisa Hänninen sai yhden syöttöpisteen. (HäSa)

Asiasanat