Uutiset

PIskun kausi päättyi tappioon

Pekolan Iskun kausi naisten salibandyn 1. divisioonassa päättyi tappioon Kauniaisissa. GrIFK oli kotihallissaan vahvempi maalein 10–2 (2–0, 3–2, 5–0).

PIskun maalit tekivät Hanna Mäkinen ja Outi Leinonen. Aino Nummenpää sai yhden syöttöpisteen. Päävalmentajan Antti Koskisen mukaan PIsku sai luotua hyvin tekopaikkoja läpi ottelun, mutta viimeistely ontui jälleen.

– Vastustajan maalivahti (40 torjuntaa) oli erittäin hyvä varsinkin ensimmäisessä erässä. GrIFK myös käytti omat paikkansa erittäin hyvällä prosentilla hyödykseen. Loppua kohti meillä alkoi näkyä se, että olimme liikenteessä vain kahdella ketjulla. Joukkueen asenne oli kuitenkin nälkäinen, ja yritystä riitti loppuun asti, Koskinen kiitteli.

PIskun putoaminen 2. divisioonaan oli varmistunut jo aiemmin. Joukkue jäi sarjassa viimeiseksi saldonaan yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksikymmentä tappiota.

– Olihan tämä raskas tie joukkueelle, mutta hyvä henki säilyi koko ajan. Pyrimme siihen, että kausi olisi nousujohteinen, ja siinä myös aika hyvin onnistuimme. Tämä oli tulevaa kautta ajatellen erinomaisen hyvää treeniä ja pelaajille hieno kokemus, Koskinen summasi kautta. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic