fbpx
Uutiset

Pissahousu poltti asuntonsa

Saksassa Mülheimin kaupungissa asuva mies tuli illan aikana ottaneeksi muutaman drinkin liikaa. Yöllä 60-vuotias oli niin tolkuttomassa kunnossa, ettei hädän yllätettyä kyennyt kävelemään vessaan asti. Väistämätön seuraus oli, että mies pissasi sänkyynsä.

– Seuraavana aamuna hän pani hiustenkuivaajan päälle ja asetti sen sänkyynsä saadakseen vuodevaatteet kuivumaan. Sitten mies lähti kaupunkiin asioille, poliisin tiedottaja kertoo.

Kun mies myöhemmin palaili kotiinsa, hänen asuntonsa irtaimisto oli hiustenkuivaajan ansioilla leimahtanut iloisiin liekkeihin. Lopulta palokunta saapui paikalle panemaan pisteen miehen sähläysspektaakkelille.

STT

Kuumailmapallolla avaruuden rajoille

Intialainen miljonääri Vijaypat Singhania yrittää tehdä uuden maailmanennätyksen kuumailmapallolla. 67-vuotias Sighania yrittää lauantaina nousta 21 kilometrin korkeuteen, mikä löisi nykyisen 19 811 metrin ennätyskorkeuden.

Lennon aikana Singhania istuu alumiinikapselin sisällä, jonka ulkopuolella 21 kilometrin korkeudessa ilman lämpötila on 93 astetta pakkasella ja ilmassa on vain vähän happea.

Kuumailmapalloon rakennettu automatiikka, joka tuo sen alas heti jos Singhania menettää tajuntansa.

Ennen eläkkeelle jäämistään Singhania johti yhtä Intian suurimmista tekstiilifirmoista.

STT

007 ja lupa autoilla

Amerikkalainen vanhus sai syytteen ajoneuvonsa antamisesta alaikäisen ajettavaksi. Liekö Alan Sleeper, 88, sitten ollut unessa, kun meni päästämään seitsemänvuotiaan tytön autonsa puikkoihin.

Kansasin liikkuvan poliisin partio pysäytti Sleeperin auton elokuussa ylinopeuden takia. Sleeperin autolla oli vauhtia peräti 120 kilometriä tunnissa tieosuudella, jolla suurin sallittu nopeus on 90 kilometriä tunnissa.

Poliisien hämmästys edusti melkoista suuruusluokkaa, kun kuskin paikalta löytyi seitsemänvuotias tyttö ja viereiseltä istuimelta 88-vuotias mies. Alan Sleeper yritti parhaansa saadakseen poliisien jyrkät reaktiot laantumaan.

– En halunnut tytön ajavan niin kovaa, Alan “Sleepy” Sleeper puolustautui.

STT

Menot