Uutiset

Pivotin parit… kovissa kisoissa

Vantaan Areenassa pidettiin WDSF:n kansainväliset tanssiurheilukilpailut viikonloppuna. Areenahallissa nähtiin muun muassa tämän päivän kovatasoisinta vakiotanssia, kun aikuisluokan amatöörien MM-kisafinalistit Venäjän Sergei ja Olga Konovaltsev kilpailivat suomalaisyleisön edessä. Lauantaina yleisö pääsi nauttimaan myös huikaisevasta ammattilaisten tämän vuoden MM-hopeaparin, Italiaa edustavien Paolo Bosco -Joanne Cliftonin vakiotanssishow’sta.

Pivotkerhon juniori 2 -luokassa vuoden alusta kilpaillut pari Elias Husgafvel–Vilma Kiikkala osallistui kisaan niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Lauantain 45 parin vakiokilpailu oli todella kovatasoinen ja lähes kaikki suomalaisparit putosivatkin kisasta heti ensimmäisellä kierroksella, niin myös Pivtokerhon pari. Husgafvelin ja Kiikkalan sijoituksesi tuli 32.

Sunnuntain 50 parin latinalaistanssikisaan pivotpari lähti energisempänä kuin edellispäivänä, mikä tuottikin tulosta ja pari pääsi toiselle kierrokselle. Lopullinen sijoitus latinalaistanssiksassa oli 32:s, suomalaispareista Pivotkerhon pari oli neljäs.

Pivotkerhon aikuisluokan pari Marko Bärn–Sinikka Riskilä sijoittui lauantain 65 parin vakiokisassa sijalle 56 ja sunnuntain 72 parin latinalaistanssikisassa sijalle 60.

Pivotin menestynyt nuorisopari Husgafvel–Mäkinen joutui perumaan osallistumisensa sairastumisen vuoksi. (HäSa)

Asiasanat