Uutiset

Pivotin parit avasivat hyvin syyskauden

Pitvotkehon parit aloittivat syyskauden kilpailut onnistuneesti viikonloppuna Helsingissä ja Kirkkonummella.

Lauantaina kilpailtiin valtakunnallisessa B&W Cupissa Helsingissä. Pivotkerhon Juha ja Heli Poutiainen sijoittuivat latinalaistanssien seniori 2 -luokassa hopealle 14 parin joukosta.

– Rutiini on kesän aikana parantunut ja jaksoimme hyvin kaikki kolme kierrosta, Poutiaiset kertovat.

Samoissa kilpailuissa Pivotkerhon Ari Heinonen–Aino Salo liitelivät seniori 1 B-A -luokan vakiotansseissa kolmanneksi.

– Olemme tyytyväisiä tanssiimme. Kesän fysiikkatreenaus on tuottanut tulosta ja jaksoimme finaalikierroksen paremmin. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonlopun GP-kilpailuihin Vantaalle, he sdelvittivät.

Sunnuntaina kilpailtiin tanssiurheilun seurakisat Kirkkonummella. Pivotkerhosta kisaan osallistui vasta kesäkuun alusta yhdessä tanssinut lapsi 2E -luokan pari Eetu Niittymäki–Niina Vanhatalo. Kilpailu oli parin molemmille osapuolille ensimmäinen, joten jännitystä oli ilmassa ennen seitsemän parin suoraa finaalia.

Pivotin kaksikko selviytyi hienosti sekä vakioista että latinalaistansseista ja niinpä kotiin tuomisina olikin heti kolmas sija. Niittymäki–Vanhatalo oli kolmas tangossa, quickstepissä, sambassa ja cha-chassa. Tarkempi tuloslistan tarkastelu näytti, että pari sai yhdeltä tuomarilta kaikista lattaritansseista ykkösmerkinnän.

– Vaikka jännitti, oli tosi kivaa, Vanhatalo hymyili kilpailun jälkeen.

– Onnistuimme mielestäni kaikissa muissa tansseissa hyvin, mutta quickstepissä tuli pieniä kömmähdyksiä, pohti puolestaan Niittymäki.

Asiasanat

Päivän lehti

4.4.2020