fbpx
Uutiset

Pivotkerho menestyi Riihimäen kisoissa

Hämeenlinnan seudun Pivotkerho ylsi hyviin sijoituksiin viikonvaihteessa Riihimäellä tanssituissa aluekilpailuissa.

Nuorimpana kilpaparina Pivotia edusti Lapsi E -luokan pari Oliver Painilainen ja Iiris Aaltonen, joka voitti selvästi luokkansa kokonaiskilpailun.

Myös Juniori 1D -luokan pari Eetu Niittymäki ja Niina Vanhatalo voitti oman kilpaluokkansa, voittaen kaikki latinalaistanssit kuin vakiotanssit. Siirtyminen C-luokkaan on tälle parille todennäköisesti edessä jo parin seuraavan kilpailun jälkeen.

Seniori 2E -luokan kisaan Pivotista osallistui kaksi pariyhdistelmää Klaus Husgafvel ja Sari Husgafvel sekä Markku Sintonen ja Anna Helenius. Husgafvelit palasivat kisaparketeille uudelleen 8 vuoden tauon jälkeen, ja Sintonen ja Helenius puolestaan korkkasivat uransa kilpatanssijoina. Molemmat parit onnistuivat hyvin, sillä Husgafvelit saivat hopeamitalit ja Sintonen ja Helenius sijoittuivat viidenneksi.

Seniori 1D -luokan pari Reijo Turunen ja Elisa Viljanen olivat mukana latinalaistanssikilpailussa että vakiotanssikilpailussa. Latinalaistansseissa he saavuttivat pronssisijan ja vakioissa hopeaa.

Seniori 2B-A -luokan kisaan osallistui Pivotiltakaksi pariyhdistelmää: Juha Riihimäki ja Mona Riihimäki sekä Juha Poutiainen ja Heli Poutiainen. Molemmat parit kisasivat sekä latinalaistanssikilpailun että vakiotanssikilpailun. Riihimäkien tie latinalaistansseissa katkesi tällä kertaa ensimmäiselle kierrokselle, mutta Poutiaiset ylsivät ensimmäiseltä kierrokselta semifinaalin kautta finaaliin saavuttaen sieltä neljännen sijan. ‘

Vakiotansseissa molemmat parit tanssivat selkeästi ensimmäiseltä kierrokselta semifinaaliin, jossa molempien tie kuitenkin katkesi. Riihimäkien sijoitus oli 8:s ja Poutiaisten 9:s.

Seniori 4A -luokan pari Mauri Vähäsöyrinki ja Riitta Loikkanen oli mukana aluekisoissa myös molemmissa rytmilajeissa. Molemmista kilpailuista he matkasivat kotiin hopeapokaalien kera.

Asiasanat

Menot