Uutiset

Pivotkerhon pari ylsi finaaliin

Pivotkerhon pari Elias Husgafvel ja Alessandra Kuutschin sijoittuivat latinalaistanssien SM-kisoissa 35 parin kilpailussa viidenneksi lauantaina Siilinjärvellä.

Vuoden alussa nuorisoluokkaan noussut pari esitti varmaa tanssia kisan alusta saakka ja pääsi selkein tuomarimerkinnöin kahden karsintakierroksen ja semifinaalin kautta finaaliin.

Finaalissa tuomarimerkinnät erosivat täysin toisistaan. Arvostettu slovenialainen valmentaja ja tuomari Barbara Nagode-Ambroz merkitsi Pivotkerhon parin jokaisessa tanssissa ensimmäiseksi paitsi jivessä kolmanneksi. Kuusi muuta tuomaria merkitsivät parille sijoja 2–5.

Valmentajien mielestä pari kilpaili koko päivän erittäin vakuuttavasti, laadukkaasti ja finaalissa kanssakilpailijoihin verrattuna korkealla taitotasolla. Lopullinen tulos ja jääminen palkintosijojen ulkopuolelle olikin niin valmentajille, huoltojoukolle kuin tanssijoille itselleen tyrmäävä tulos.

Nuorisoluokan voitto meni Helsinkiin Tk Master -seuraa edustavalle parille Daniil Dekhtyar ja Natalia Stadnichenko. Tk Masteriin meni niin ikään juniori- ja senioriluokkien kirkkaimmat mitalit. Aikuisten luokan voiton vei 10-tanssin tämän vuoden EM-hopeamitalipari Jaak Vainomaa jaTaina Savikurki. HÄSA

Asiasanat

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic