fbpx
Uutiset

Popdiiva Whitney Houston jälleen vieroitukseen

Amerikkalainen popdiiva Whitney Houston, 41, yrittää jälleen irti huumeista. Houstonin edustajan mukaan laulaja on ilmoittautunut uudemman kerran huumevieroitukseen, jonka hän yritti aloittaa jo vuosi sitten.

Viime kuussa Houston kiidätettiin Pariisissa sairaalaan lennolla saadun ruokamyrkytyksen takia. Tammikuussa hän otti puolestaan yhteen poliisin kanssa peruutettuaan bussia päin Yhdysvaltain Atlantassa.

Houstonin sekoilu huumeiden ja alkoholin kanssa on kestänyt jo useamman vuoden. Vuonna 2002 popdiiva myönsi tv-haastattelussa käyttäneensä alkoholia, marihuanaa, kokaiinia ja reseptilääkkeitä. Samalla hän kuitenkin vakuutti päässeensä huumeista eroon henkisen neuvonantajansa avulla.

Houstonin 20 vuotta sitten julkaistusta esikoisalbumista tuli siihen mennessä kautta aikain eniten myyty naislaulajan debyyttilevy.

STT

Beckham pohtii jatkoaan Espanjassa paparazzien vuoksi

Englannin jalkapallomaajoukkueen kapteeni sekä Real Madridin keskikenttäpelaaja David Beckham on kyseenalaistanut jatkonsa Espanjassa sen jälkeen, kun hänen kaksi lastaan joutuivat paparazzien kuvaamiksi.

Englantilainen kertoi keskiviikkona toimittajille kahdesta tapauksesta aikaisemmin tässä kuussa, jossa hän tunsi yksityisyyden rajan ylittyneen.

– Olen siinä pisteessä, että en tiedä mitä tehdä. Nyt on kyseessä lapseni ja se on eri asia, Beckham sanoi.

– Kun lapseni menevät yksityiskouluun, lastentarhaan tai jalkapallopallokouluun, heidän pitäisi saada olla rauhassa. Mutta he eivät saa olla, eivätkä he ole edes vanhempiensa seurassa. Minulle tästä asiasta on tulossa iso ongelma, kolmen lapsen isä Beckham tilitti.

– Vanhin poikani Brooklyn käy jalkapallokoulua. Paparazzi tuli sinne ja jahtasi häntä koulussa. Lapseni on kuusivuotias poika, minusta tässä ylitetään raja, Beckham sanoi.

– Romeo (toinen lapsi) meni lastentarhaan ja lehtikuvaajat ottivat hänestä kuvia, kun hän leikki muiden lasten kanssa, Beckham ällisteli.

Jalkapallotähti sanoi hyväksyneensä sen, että häntä ja hänen vaimoaan, entistä Spice Girls -laulaja Victoria Beckhamia, kuvataan.

– Mutta kun lapsiani kuvataan koulussa, se ylittää rajan. En tiedä mitä tehdä, Beckham sanoi.

Hän korosti, että ongelma on kärjistynyt juuri Espanjassa.

– Tykkään pelata Real Madridissa, mutta en ole kohdannut tällaista missään muualla.

Beckham on Britannian mediassa yhdistetty Valioliigan suurseura Chelseaan sekä hallitsevaan mestariin Arsenaliin. Beckham itse sanoi kuun alussa haluavansa päättää uransa Real Madridissa, mutta viimeisimmät kommentit lisäävät varmasti vettä huhumyllyyn.

STT

Salaiset kansiot -tähti sotaelokuvaan

Entinen Salaiset kansiot -tv-sarjan tähti Gillian Anderson esittää pääroolin tulevassa sotaelokuvassa. Filmi kuvaa maailman ensimmäisiä naispuolisia sotakirjeenvaihtajia.
Anderson nähdään Martha Gellhornin (1908-1998) osassa.

Amerikkalaissyntyinen Gellhorn kirjoitti paikan päältä 1900-luvun sodista kuten Espanjan sisällissodasta, Toisesta maailmansodasta ja Vietnamin sodasta.

Gellhorn muistetaan myös kirjailija Ernest Hemingwayn toisena vaimona. Muun muassa parin ammatilliset kunnianhimot johtivat liiton kariutumiseen.

STT

Ravintola-asiakkaalla meni sormi suuhun

Pikaruokaan erikoistuneen amerikkalaisen Wendy’s-ravintolaketjun asiakas koki melkoisen järkytyksen ollessaan mättämässä lusikalla chiliä sisuksiinsa.

Asiakas tunsi yhtäkkiä jonkun ylimääräisen möykyn pyörivän suussaan. Hän sylkäisi sen pois, ja koko seurueen suureksi hämmästykseksi syljetty möykky osoittautui ihmisen sormeksi. Sormea suussaan pyöritellyt ei ollut seurueen ainoa oksennusreaktiolla sormea kunnioittanut jäsen.

Viranomaiset aloittivat oitis tutkimuksen sormen alkuperästä. Ensin oli tutkittavana itse nyt jo sangen kuuluisa sormi. Sen lääketieteen asiantuntijat ovat jo vahvistaneet todellakin olevan ihmisen sormi.

Viranomaisten seuraavana tavoitteena on selvittää, onko sormi peräisin ravintolan tilaamista raaka-aineista vai joutuiko se chiliin myöhemmin.

Wendy’s-ketju on ollut haluton kommentoimaan asiaa.

STT

Menot