Uutiset

Porseland palannee HPK:n puolustukseen

Hämeenlinnan Pallokerho saanee puolustukseensa toivotun vahvistuksen joulutaukoa edeltäviin kahteen otteluun, kun ruotsalaispuolustaja Mathias Porseland on palaamassa pelihommiin perjantaina kotiottelussa Rauman Lukkoa vastaan.

Ainakin jos kaikki menee niin kuin Kerhon valmennusjohto toivoo.

– Porseland oli torstaina harjoituksissa täysipainoisesti mukana, ja hän saattaa jopa pelata, jos mitään takapakkia ei tule. Toive ja ajatus on, että hän pelaa, mutta olen jostain syystä tullut näiden asioiden kanssa aika varovaiseksi, sanoi HPK:n päävalmentaja Harri Rindell.

Porseland ottaa palatessaan tutun paikkansa Marko Tuulolan parina. Santeri Alatalo oli torstain harjoituksissa Joni Haverisen ja Aleksi Shvalev Aleksi Holmbergin pakkipari. Hyökkäyskalusto oli samassa muotissa kuin tiistaina KalPaa vastaan, ja Teemu Lassila pelannee maalissa.

Kerho pelaa syyskauden kaksi viimeistä otteluaan peräkkäisinä päivinä. Kerhon puolustajan Lauri Kärmeniemen mielestä se sopii Kerholle ihan hyvin.

– Toiset pitävät peräkkäisinä päivinä pelaamisesta ja toiset eivät. Pelaamaan pitää pystyä, ja uskon että se sopii meille ihan hyvin. Itselläni ei ole mitään sitä vastaan, Kärmeniemi sanoi. (HäSa)

Päivän lehti

4.6.2020