Uutiset

Poutiaisille kultaa Tampereella

Hämeenlinnan Pivotkerhon seniori 2A -luokan pari Juha Poutiainen–Heli Poutiainen tanssivat kultaa Tampereella tanssiseura Stepin järjestämien valtakunnallisten tanssikilpailuiden latinalaistansseissa. Pari tanssi tienssä semifinaaleista finaaleihin ja finaalissa kaksikko voitti kaikki tanssit.

Vakiotansseissa pari oli seitsemän parin suorassa finaalissa neljäs.

Seniori 4A -luokan kaksikko Mauri Vähäsöyrinki–Riitta Loikkanen kilpailivat suorissa finaalisosuuksissa sekä vakio- että latinalaistansseissa. Vakiotanssit kulkivat kaksikolta pronssipokaalin arvoisesti ja latinalaisissa se oli tuloksissa neljäs. Lisäksi konkarit tanssivat koeluokkana 5A-sarjassa, esittäen latinalaistanssit ainoina ikäryhmänsä kilpailijoina. Vakiotansseissa he sijoittuvat kahden parin finaalissa toiseksi. Pari kertoi kisapäivän jälkeen olevansa tyytyväinen tuloksiinsa, mutta varsinkin siihen, että kuntopohja riittää pitkien kisapäivien läpiviemiseen ehjänä.

Lapsi 2D -luokkaan osallistuneet Oliver Painilainen ja Iirs Aaltonen olivat mukana ensimmäiessä D-luokan kilpailussaan. Pari tanssi 14 parin kilpailussa semifinaaliin, josta matkan jatkuminen finaalinkaan ei ollut kaukana, sillä Pivotin pari oli ensimmäinen finaalipaikan ulkopuolelle jäänyt kaksikko. Loppusijoitus parilla oli seitsemäs.

Sunnuntaina kaksi Pivotkerhon paria matkasi Kaarinaan tanssiseura Fregolinan järjestämiin aluekilpailuihin: juniori 1E- luokan pari Alex Heiskanen–Elviira Jokela ja seniroi 2E- luokan pari Klaus Husgafvel–Sari Husgafvel.

Heiskanen ja Jokela onnistuivat kolmansissa yhteisissä kilpailuissaan ja nappasivat kokonaiskilpailusta pronssisijoituksen seitsemän parin joukosta. Parhaiten tanssillisesti sujui valssi, quickstep ja cha-cha.

Husgafvelien kisapäivä koostui viiden parin vakio- ja latinalaistanssien suorien finaalien osuuksista. Kokonaiskilpailusta he nappasivat mukaansa hopeasijoituksen voittamalla samban ja cha-chan.

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic