fbpx
Uutiset

Power cup päättyi iloisin mielin

Lentopallon junioriturnaus Power cup päättyi sunnuntaina hyväntuulisten ihmisten kiitoksiin. Turnausvieraat viihtyivät Hämeenlinnassa hyvin ja kehuja sateli vähän joka puolelta vaikka kuinka paljon.

– Kaikki ovat olleet tyytyväisiä siihen, miten asiat ovat menneet ja olen kyllä itsekin. En tiedä, olisiko turnaus voinut juuri paremmin mennä. Kaikki osa-alueet ovat sujuneet hyvin ja turnaus on ollut hieno, Hämeenlinnan turnauksen paikallisvastaava Annina Antikainen iloitsi.

Yksi eniten kehutuista asioista oli Hämeenlinnan turnauksessa mainiosti ruokailu. Jalkapallohallin linjastot vetivät sen verran hyvin, ettei kukaan joutunut odottelemaan omaa ruoka-annostaan liian pitkään.

– Tiesimme jo etukäteen, että ruokailun järjestäminen on meilläkin aika haastellinen. Halusimme, että hoidetaan kunnolla, eikä ruokailusta tule pullonkaulaa ja kaikki pääsevät hyvin syömään. Siinä on itse asiassa onnistuttukin ja ruokailu on toiminut hyvin, Antikainen sanoi.

Pieniä ongelmiakin tietenkin aina on, kun kyseessä on monen tuhannen ihmisen massatapahtuma.

– Majoituskouluilla on ollut pientä hässäkkää ja ainahan jokaista asiaa voisi parantaa pieniä asioita, mutta mitään suurempaa ei ole eteen tullut. Loukkaantumisia on ollut jonkun verran, mutta niitäkin aina tällaisissa turnauksissa. Mistään pahemmasta en ole kuullut.

Turnaus on ollut Antikaisellekin kova rutistus.

– Olen kuitenkin ehtinyt myös rentoutua, katsoa pelejä ja nauttia tapahtumasta. Tukka putkella ei ole koko aikaa tarvinnut juosta, sillä homma on toiminut porukalla sen verran hyvin. Töissä on ollut sellaisia ihmisiä, että olen voinut olla luottavainen.

Viimeisenä turnauspäivänä leivottiin myös tämän kesän Power cupin mestarit. HPK nappasi ykköstilan N22-sarjassa tiukan finaalin jälkeen. Kerho kaatoi loppuottelussa Espoo-Lentiksen tiukan ottelun jälkeen numeroin 2–1 (20–25, 25–16, 15–13).

– Lähdimme pitämään hauskaa ja se tuotti myös tulosta, kun kentällä oli kivaa, hymyili HPK:n maajoukkuehakkuri Piia Korhonen finaalin jälkeen.

Hämeenlinnalaiset valmistautuvat jo ensi kauden peleihin.

– Pikku hiljaa alamme keskittyä jo tulevaan ja kesän harjoituksiin. Tämä oli hauska välipala, Korhonen sanoi.

HPK oli mukana turnauksessa kymmenellä joukkueella. B-tytöt olivat tsemppisarjassa sijalla 35, C-tytöt tsemppisarjassa sijalla 37, D-tyttöjen kolme joukkuetta olivat tsemppisarjassa sijoilla viisi, 23 ja 80, E-tytöt sijalla 20 ja tsemppisarjassa sijalla 16 ja F-tytöt sijalla 66. HPK:n paidassa pelanneet F-pojat selvittivät oman turnauksensa komeasti ja olivat loppusijoituksissa neljänsiä.

Asiasanat

Menot