fbpx
Uutiset

Prinsessa Ruususella pitkät lentounet

Teinitytön lentomatka Maltasta Bulgariaan on mennyt kirjaimellisesti pitkäksi. Tyttö nukkui koneessa niin makeasti, että hän oli unten mailla vielä, kun kone laskeutui paluumatkan jälkeen takaisin Maltaan.

Koneen henkilökunta ei mitä ilmeisimmin huomannut Bulgariassa, että yksi matkustajista jäi jatkamaan kauneusunia.
Maria Ilieva, 17, matkasi Air Maltan yölennolla yksinään Vallettasta Sofiaan – ja takaisin.

– Air Maltan virkailijat väittivät, että lentokone ei ole nukkumista varten. En kuitenkaan ole nähnyt lentokoneissa kylttejä, jotka kieltävät nukkumisen. Olen nähnyt vain Tupakointi kielletty -kylttejä, hämmästeli tytön äiti Nadeshda Vulova.

Ruususen unet kävivät tytön kukkarolle. Hän joutui maksamaan 200 euroa lisää toisesta lentomatkasta kotiin. Tällä kertaa tyttö saapui Sofiaan hereillä.

Ilievan perhe aikoo vaatia ylimääräisen lentomatkan lisähintaa palautettavaksi.

Stefani nappasi JLon luksuskämpän

Popdiivoille sopivia asuntoja näyttää olevan vähänlaisesti Los Angelesissa. Näin voi päätellä ainakin siitä, että laulaja Gwen Stefani meni ja osti Jennifer Lopezin entisen kodin.

Kyseessä ei ole mikä tahansa murju, sillä Stefani pulitti asunnosta 15,5 miljoonaa dollaria (noin 12 milj. euroa).

Tuhannen neliömetrin kokoinen lukaali sijaitsee maineikkaan Mulholland Driven lähistöllä. Gwen voi jatkossa treenata kuntoaan kiertueita varten esimerkiksi kotinsa koripallo- ja tenniskentillä.

– Tämä asunto on suunniteltu julkkikselle, ylpeili sekä soolouralla että No Doubt -yhtyeen keulakuvana menestynyt Stefani.

Teetä ja sympatiaa avaruudessa

Jopa avaruudessa nautitaan pian teetä ja sympatiaa. Malesian ensimmäinen astronautti aikoo järjestää teekestit avaruudessa.
Tyhjyyden keskellä ei nautitakaan mitä tahansa pussiteen litkua: juomaksi on valittu malesialaisten suosikkijuoma, teh tarik -niminen teelaatu.

– Fysiikan kokeella on määrä selvittää, mitä teh tarikille tapahtuu avaruuden olosuhteissa, kertoo Malesian avaruusohjelman johtaja Haniff Omar.

Aasian maan astronautti ja hänen teepakkauksensa singahtavat painottomaan tilaan ensi vuonna venäläisen raketin kyydissä.

STT

Menot