Uutiset

Prinsessa Victoria ja MM-futaajat kovassa kisassa

Keskustelu eteni arkaan aiheeseen Lella-tädin perinteisellä iltapalalla. Sisareni ilmoitti ykskantaan perheen miesväelle, että kesämökin televisio näyttää lauantaina 19. kesäkuuta ainoastaan niitä kanavia, jotka esittävät Ruotsin prinsessahäitä.

Perheen jalkapalloaddiktit ryhtyivät heti mielessään selaamaan kisakalenteria. Mitkä MM-pelit pelataan prinsessahäiden kanssa päällekkäin?

Näyttäisi olevan Ghana-Australia ja Kamerun-Tanska. Omasta kotikatsomostamme sain kuulla arvion, että pilipalipelejä, mutta kuka sen tietää.

Prinsessainto on nyt tasavallassa kovassa nousussa. Kesäkuun puolivälissä valkoiset ja punaiset laivat kuskaavat hytit pullistellen tasavaltalaisia Tukholman häähumuun.

Pareja jopa vihitään laivalla, jotta hääjuhlat voidaan viettää Pohjolan virallisessa hääkaupungissa.

Kuntosaliyrittäjä Daniel Westlingistä tulee hänen kuninkaallinen korkeutensa Länsi-Götanmaan herttua, prinssi Daniel.

Ruotsin ei tarvitse palkata imagokonsulttia pohtimaan Ruotsi-kuvaa ulkomailla. Toisin kuin esimerkiksi Englannissa, Ruotsissa kuninkaallinen perhe on tähän asti välttynyt suurilta skandaaleilta.

Kuninkaallinen nuori polvikin on ymmärtänyt, että verokruunuista tulevan elatuksen eteen on tehtävä pr-konsultin töitä. Kovin suurta napinaa ei ole kansan syvistä riveistä kuulunut. Monarkian kannatus tosin hupenee vähitellen.

Kansan tuomio oli hirmuinen, kun prinsessa Madeleinen sulho Jonas Bergström jäi kiinni muhinoinnista norjalaisen käsipalloilijan kanssa.

Ihannesulhona pidetty juristinplanttu osoittautui tavalliseksi kuolevaiseksi.

Tuskin tämä oli ensimmäinen kuninkaallisia koskettava syrjähyppy edes Ruotsissa. Niistä ei kuitenkaan saa jäädä kiinni.

Ruotsalaiset ajoivat Jonaksen maanpakoon firmansa Aasian toimistoon. Aivan lähiaikoina hänen tuskin kannattaa näyttää nenäänsä Stureplanin jetsetdiskoissa.

Kuninkaallisten lasten keskimmäinen, prinssi Carl Philipkin on viime aikoina saanut aikaan vipinää. Hän heilastelee tosi-tv-tähti Sofia Hellqvistiä, joka on esitellyt auliisti ulkoisia avujaan alan julkaisuissa.

Ruotsissa iltalehtien ei tarvitse repiä telkkarisarjojen juonenkäänteistä, kun oma kuninkaallinen perhe takaa sopivassa määrin viihdettä ja uusia sattumuksia.

Sinkkuelämän sijaan muotivinkkejä saa, kun omat prinsessat ja prinssit näyttävät tyyliä shoppailemalla Pariisissa naistenlehtien hovireportterit kintereillään.

Vaaratonta hömppää ainakin meille suomalaisille, jotka emme kustanna sitä.

Ihmisen, joka vielä äskettäin luuli Lionel Messiä italialaiseksi, ei kannata paljon jalkapallosta kirjoittaa.

Draamaa sielläkin on varmasti tarjolla. Lella-tädin ruokapöydässä pistettiin jo likoon muutama ropo siitä, ketkä korjaavat potin 11. heinäkuuta.

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic