Uutiset

PuB haki voiton pääkaupungista

Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla todistettiin eräänlainen ihme, kun Punaportin Blues toisti edellisen ottelun voittotuloksensa identtisenä. Hämeenlinnalaisten 85–63-voitto Seniorsista oli täsmälleen sama kuin edellisen BC Hukat -kotiottelun voittotulos. Mikä arvokkainta, tämä tuorein tulos tehtiin vain kuuden miehen voimin.

Kapteeni Joe Nurmio sai matkaseurakseen viisi peluria. Avausjakso oli PuB:lle vaikea, sillä kotijoukkue Seniors nakkeli miltei jokaisen heittonsa verkon perille – siitäkin huolimatta että PuB:n puolustus oli ajan tasalla ja käsi valmiina torjumaan heiton. Jaksotulos kirjattiin isännälle 24–21.

Toisella kymmenminuuttisella voimasuhteet muuttuivat. Nelikko Nurmio–Ari Lehtola–Jukka Ränkimies–Timo Turunen kävi vuorotahtisesti työstämässä pari koria mieheen, ja neljännes kuitattiin hämeenlinnalaisille 25–14. Puoliaikahengähdys tilanteessa 38–46 tuli vierasjoukkueelle tarpeeseen.

Kolmas jakso oli kaikkiaan 31 pistettä takoneen Timo Turusen näytös. Korimuussari tehtaili kymmenen pistettä ja sai tekemiseensä taustatulta Nurmiolta ja Ränkimieheltä siinä määrin, että kolmaskin neljännes saatiin PuB:n nimiin 19–21. Kymmenen pinnan karussa käytiin päätöserään, jonka kuluessa kotijoukkue Seniors sai aikaiseksi vain kuusi pistettä – ne yhden tekijämiehen toimesta.

PuB:n pisteet: Turunen 31, Nurmio 19, Ränkimies 17, Lehtola 13, Eetu Koivuniemi 3 ja Petu Mattila 2. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic