Uutiset

Pullerin Rohkeat Potkijat… erityisryhmien SM-voittoon

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran Pullerin Rohkeat Potkijat -eritysryhmän mainiot otteet palkittiin viikonvaihteessa suomenmestaruudella.

Kahdessa osaturnauksessa pelattu Suomen palloliiton ja Vammaisurheilu- ja liikunta ry:n järjestämä kilpailu alkoi keväällä Helsingissä osana Stadi Cupia. Turnaus huipentui viikonloppuna Lahden stadionin nurmella FC Kuusysin järjestämän Masto cupin yhteydessä.

Erityisryhmien SM-titteliä tavoitteli yhteensä 14 joukkuetta.

Pullerin Rohkeat Potkijat selvittivät ottelunsa suvereenisti. Ensin hämäläisten paremmuuden sai tuta FC Kuusysin Erkkarit Sininen maalein 8–1. SB Welhot/tumbelot kukistui 3–0 ja FC Kontu/Fairplay Team pantterit 6–1.

Pullerilaiset ratkaisivat mestaruuden itselleen 6–1-voitolla PuiU/Sininen-joukkueesta.

– Joukkueen voitokkaan pelaamisen avainsana oli onnistunut syöttöpeli. Ryhmä pelasi sen verran asenteella ja mallikkaasti, että kyllä tässä valmentaja ja seura tarjoavat jäätelökakkukahvit, joukkueen luotsi Markku Jokinen iloitsi.

Voittajajoukkueen maalia vahtivat Anu Myllykangas ja Timo Wiikari. Alakertaa puolustivat Toni Joonas, Ville Seppänen, Minna Palonen, Riikka Niemi, Satu Alenius, Sari Kataja ja Adna ”Adu” Mujkic. Hyökköyspäässä hääräsivät Mikko Saarinen, Toni Harju, Niko Tuominen, Joonas Lehto ja Mark Madsibora. (HäSa)

 

 

 

 

 

Asiasanat

Päivän lehti

22.1.2020