Uutiset

Pullerin Rohkeat Potkijat SM-kultaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseura niitti jälleen menestystä, kun HJS/Pullerin Rohkeat Potkijat voitti erikoisryhmien B-lohkon suomenmestaruuden.

Osaturnauksia oli kaksi, joista ensimmäinen Stadi Cupissa kesäkuun puolivälissä ja toinen viime viikonloppuna Masto Cupissa Lahdessa.

Mestaruuksista pelattiin kolmessa lohkossa ja lisäksi tarjolla oli avoinsarja. Yhteensä tänä vuonna mukana oli 27 joukkuetta.

B-lohkossa joukkueille kertyi yhteensä kahdeksan ottelua ja pelit menivät tiukassa sarjassa ristiin. Hämeenlinnalaiset ylsivät viidellä voitolla ja yhdellä tasapelillä 16 pisteeseen maalierolla 20–11. Hopealla oli JJK Jyväskylä 14 pisteellä ja pronssilla Espoon Honka/Karhut 10 pisteellä.

Lahden lopputurnaus urakoitiin helteisissä oloissa. Ottelut pelattiin seitsemän vastaan seitsemän -järjestelmällä (6+1). Ratkaisuotteluissa Pullerin Rohkeat Potkijat kukisti Hongan 3–1 ja pelasi JJK:n kanssa tasan 1–1.

A-kilpasarjan mestariksi taisteli neljännen kerran peräkkäin vantaalainen Itä-Hakkilan Kilpa ja C-lohkon ykkönen oli Nummelan Palloseuran erityisjoukkue Brasil. (HäSa)

Asiasanat

Menot