Uutiset

Puskuri paljasti poron tappajan

Oululainen kuorma-autoilija pääsi melkein pälkähästä ajettuaan poron kuoliaaksi Ranualla. Mies päätti lähteä rikospaikalta livohkaan kertomatta onnettomuudesta kenellekään, mutta hänen suunnitelmansa ei ollut aivan täydellinen.

Mies jäi lopulta nolosti kiinni, kun hänen autonsa etupuskuri jäi rekisterikilpineen makoilemaan tielle kuolleen poron viereen. Poliisi jäljitti kuorma-autosuharin ja palkitsi tämän törttöilyistä 180 euron sakkolapulla.

Tuomareiden lompakot katosivat istunnon aikana

Kroatialaisten tuomareiden suut vääntyivät melkoiseen mutruun oikeusoppineiden huomattua, että heidän lompakkonsa ja matkapuhelimensa oli varastettu oikeuden istunnon akana.

Tuomarikolmikko pohti tiistaina yhdeksän huumekaupasta tuomitun henkilön tekemiä valituksia. Kun oikeus piti pienen tauon, tuomarit huomasivat arvoesineiden kadonneen heidän työhuoneistaan kuin tuhka tuuleen.

Poliisi epäilee syyllisen löytyvän valituksen tehneiden tuomittujen joukosta. Heistä yksi sai luvan poistua oikeussalista kesken käsittelyn. Mies oli valittanut päänsärkyä, jolloin tuomarit antoivat armon käydä oikeudesta ja päästivät hänet salin ulkopuolelle huilailemaan.

Oikeusistuimen tiedottajaa ei syystä tai toisesta tavoitettu, joten hänen kommenttinsa tapahtumien kulusta jäi kuulematta.

STT