Uutiset

Pyöräilevä MM-kisaturisti hyppäsi jo satulaan

Portugalilainen eläkeläinen ajaa polkupyörällä seuramaan Saksassa 9. kesäkuuta alkavaa jalkapallon MM-turnausta.
Lissabonin läheltä kotoisin oleva Jose Fortunato lähti matkaan sunnuntaina. 62-vuotiaan tavoitteena on saapua Müncheniin 8. kesäkuuta.

– Ei minulla ole muutakaan tekemistä. Tässä pääsee sentään vähän seikkailemaan, eläkeläinen perustelee lähtemistä pitkälle pyöräretkelleen.

Fortunaton täytyy ajoissa perille ehtiäkseen ajaa joka päivä viisi tai kuusi tuntia. Hänelle on pyöräilyä tarjolla 2 600 kilometrin verran.

– Lähden matkalle vähän sekavin tuntein, koska maksan yksin tämän kaiken. Minun oli tarkoitus palata lentokoneella, mutta joudun ehkä tyytymään junaan, Fortunato pohdiskelee.

Portugali kohtaa ensimmäisessä MM-kisaottelussaan Angolan 11. kesäkuuta. Ottelu pelataan Kölnissä.

Eva Longoria ”kuumin nainen”

Näyttelijä Eva Longoria on maailman kuumin nainen, jos suositun miestenlehden Maxim Magazinen lukijoihin on luottaminen. Longoria kipusi ykköseksi jenkkilehden äänestyksen Hot 100 -listalla.

”Taskukokoinen Venus” juhli listan kärjessä jo toisena vuonna peräkkäin. Longoria on tuttu tv-sarjasta Täydelliset naiset, mutta hän tekee myös elokuvauraa.

Maailman kuumimpien naisten listan muutkin kärkipään paikat menivät näyttelijöille. Hyvin sijoittuivat esimerkiksi Jessica Alba, Lindsay Lohan, Angelina Jolie, Scarlett Johansson ja Cameron Diaz.

STT

Mainos