Uutiset

Pysäköintipulmiako?

Tiiriö on autoilijan paratiisi. Pysäköinti ilmaista. Autotkin peseentyy ihan itsekseen ja sitä rataa.

Keskustakin on oiva ostosten tekopaikka. Parkkipaikkakin löytyy aina eikä ole tarvinut etsiä. Vieläpä ilmaisia kiekkopaikkoja löytyy aivan keskustan tuntumasta ja aivan keskustakin. Paikat pitää tietää.

En ymmärrä niitä rutkuttajia, jotka marisevat pysäköintipaikkojen pulasta. Tietysti jos se rakas peltilehmä pitää saada siihen kaupan ikkunan eteen näytille niin voi, voi. Aina kun ei voi saada kaikkea.

Minkähän takia täällä kylässä jätetään niin suuret hajuraot autoihin. Ehkäpä tämäkin seikka, että onneton taskuperuutuksen harjoittelun puute paistaa meistä ujoista hämäläisistä. Kaikkihan sen tietävät, että auto taipuu nöyremmin ahtaaseen paikkaan peruuttamalla.

Vai onko sitten niin, että kun saavun keskustaan asioimaan siis liikkeiden aukioloaikaan, aina olen laakista saanut parkkipaikan ja useimmiten kiekollisen.

Täytyisiköhän kaupungin satsata karttaan, jossa näkyvät P-paikat, kiekkopaikat ja maksulliset paikat nimen omaan keskustan alueelta.

Ei muuta kuin pysäköimään keskustaan sieltä Tiiriön ruuhkista. Autokouluille vielä toivelistalle vähemmän rutkuttajia ja enempi parkkeerajia.

Aatu A.

Hämeenlinna

Päivän lehti

14.7.2020