Uutiset

Rahapussi karkuteillä 56 vuotta

Yhdysvaltalainen nainen koki melkoisen yllätyksen, kun hän sai takaisin 56 vuotta sitten kadottamansa rahapussin. Kummallinen sattumus tapahtui Idahon osavaltion Blackfootissa.

Rahapussi löytyi elokuvateatterista korjaustöiden yhteydessä. Lompakko päätyi harvinaisen pontevan apulaissheriffin, Larry Christianin, hoteisiin.

Christianilla oli kova työ rahapussin omistajan jäljittämisessä. Pussista löytyi Blackfootin lukion lukuvuoden 1949-1950 opiskelijakortti, jossa oli nimi Vestle Michelson.

Etsiväntyön jälkeen sheriffi sai selville, että opiskelija oli mennyt naimisiin ja asui edelleen paikkakunnalla.

Vestle Wixom sai rahapussinsa takaisin suuryllätyksenä ja sopivassa tilaisuudessa. Wixon sattuu olemaan Binghamin piirikunnan historiallisen seuran puheenjohtaja. Hän oli johtamassa seuran kokousta, kun apulaissheriffi nousi ylös ja
lupasi esitellä ”historiallisen esineen”.

– Kaikkien näiden vuosien jälkeen olin jo täysin unohtanut kadottaneeni lompakon, Wixom äimisteli.

STT

TV makuuhuoneessa vie seksihalut

Television tuominen makuuhuoneeseen ei taida olla kovin hyvä idea. Tuore kyselytutkimus nimittäin osoittaa, että tv latistaa parien seksielämän.

Italiassa tehdyn tutkimuksen mukaan pariskunnat, joilla on TV makuuhuoneessa, harrastavat puolet vähemmän seksiä kuin ne, jotka nukkuvat ilman television seuraa.

– Jos makuuhuoneessa ei ole TV:tä, yhdyntöjen määrä on kaksinkertainen, vahvistaa seksologi Serenella Salomoni.
Hänen johtamansa psykologien ryhmä haastatteli asiasta 523:a italialaista paria. Tavoitteena oli selvittää, mikä vaikutus
ylipäänsä TV:llä on ihmisten sukupuolielämään.

Tulosten mukaan TV on eroottisesti tuhoisa sänkyseuralainen etenkin yli 50-vuotiaille. Iäkkäämmillä TV makuuhuoneessa vähensi yhdyntöjä jopa kolme neljäsosaa.

Tutkimuksessa niin ikään ilmeni, että varsinkin väkivaltaiset ohjelmat ja tosi-TV vievät seksihalut.

STT

Päivän lehti

22.9.2020

Fingerpori

comic