Uutiset

Rakkaus kukki massahäissä

Kaksin aina kaunihimpi, kuuluu sanonta. Joskus lysti kuitenkin kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän osallistujia paikalle saadaan. Näin kävi Boliviassa, missä liki 200 pariskuntaa meni avioon massahäissä.

Vapaamuotoiset joukkohäät järjestettiin stadionilla pääkaupungissa La Pazissa. Osa pareista oli pukeutunut valkoisiin hääpukuihin ja frakkeihin, kun taas toisilla oli yllään perinteiset intiaanipuvut.

– Tämä oli rakkauden ja laillisuuden yhdistelmä. Pääosassa oli silti rakkaus, etenkin silloin kun kaikki sanoivat samaan aikaan ’tahdon’ ja suutelivat, kommentoi joukkohäät järjestänyt tv-kanava Canal 4.

Avioliiton satamaan purjehti yhteishäissä 189 pariskuntaa.

STT

Valehtelijoiden klubin juhlaillallinen

Lähes joka kolmas 16-24-vuotias britti on tarjonnut vieraalleen valmisaterian valehdellen samalla sujuvasti valmistaneensa sen itse, kertoo brittien terveysministeriön tekemä tutkimus.

Naisista valehteluun on syyllistynyt 40 prosenttia, miehistä 22 prosenttia. Vastaajista seitsemän prosenttia myöntää säännöllisesti valehtelevansa, että on valmistanut ruoan itse.

Kysely paljastaa myös sen, että joka kymmenes 16-24-vuotias ei ole koskaan valmistanut ateriaa.

– No kun ei osaa, kuuluu perustelu.

Kokkaamisen hallitsevat miehet ovat tutkimuksen mukaan kovassa kurssissa. Naiset nostavat ruoanlaittotaidon jopa loistoauton omistamisen yläpuolelle.

Terveysministeriön tutkimus on osa kampanjaa saada brittinuoret syömään enemmän vihanneksia.

STT

Uuden ajan parkkipirkot

Kalifornia on tunnetusti ihmeitä täynnä. Eräs niistä on tuottoisa parkkeerauspalvelu. Palvelun työntekijät ovat nuoria naisia, suurin osa heistä malleja.

Girls Valet Parking ja Valet Girls tarjoavat parkkeerauspalveluja sinne missä niitä milloinkin tarvitaan. On kätevää lähteä esimerkiksi ravintolaan, kun ravintolan ovella auton ottaa huostaansa bikineihin, minihameeseen tai alusvaatteisiin pukeutunut malli. Hän vie auton parkkiin ja tuo sen sovittuna hetkenä takaisin ravintolan ovelle.

Girls Valet Parking odottaa tälle vuodelle noin 2,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Vuoden 2010 tavoite on jo yli 11 miljoonaa euroa.

Asiakkaat saavat myös esittää palkkaamilleen parkkeerausalan työntekijöille toivomuksia näiden vaatetuksen suhteen.

– Toiveet otetaan huomion. Alastomia tai yläosattomissa esiintyviä parkkeerauspalvelijoita ei meidän listoiltamme kuitenkaan löydy tulevaisuudessakaan, Girls Valet Parking -firman perustaja Brad Saltzman sanoo.

Halukkaista parkkeerauspalvelijoista ei Kaliforniassa ole pulaa. Hiljattain Saltzmanin yritys haki kuutta uutta työntekijää. Hakemuksia tuli 260 kappaletta.

STT

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic