fbpx
Uutiset

Rattijuopot työllistivät poliisia kellon ympäri

Poliisi pysäytti lauantai-iltana seitsemän aikaan vuonna 1969 syntyneen miehen valtatie 12:lla Lammilla. Mies menetti ajokorttinsa toukokuussa ja jäi nyt kortittomana kiinni kahdeksannen kerran. Kuljettajalla oli amfetamiinia veressä. Tilanne oli poliisille tuttu perjantailta, jolloin mies oli ajanut henkilöautoa huumepäissään Hämeenlinnassa.

Muutamaa tuntia myöhemmin 60-vuotias mies ajoi reilun promillen humalassa Erottajakadulla Hämeenlinnassa.

Kyyjärveläinen mies mutkitteli 130-tiellä hieman ennen puoltayötä, syynä 1,90 promillen humalatila. Hausjärvellä Hikiäntiellä jäi ratsiassa kiinni mies, jonka promillet olivat 0,92.

Läyliäisissä kiinni saadun nummelaismiehen promilleluku oli 0,48 ja samaan ylsi pakettiautoa Lopentiellä sunnuntaiaamuna kuuden maissa ajanut 50-vuotias riihimäkeläismies.

Valkeakosken poliisi löysi henkilöauton ratissa nukkuvan miehen Riekontieltä kello 4.20 sunnuntaiaamuna. Vuonna 1976 syntynyt mies ei pystynyt vahvalta humalatilaltaan puhaltamaan alkometriin. Ennen sammumistaan kuljettaja oli ajanut päin valaisinpylvästä, joka oli katkennut. Sen lisäksi rattijuoppo oli vaurioittanut pensasaitaa usean metrin matkalta. (HäSa)

Menot