fbpx
Uutiset

Rattijuoppo yritti nyrkkeillä poliisin kanssa

Nuoren hauholaismiehen humalainen ajelu Hämeenlinnassa päättyi kolariin ja yhteenottoon poliisien kanssa tiistai-iltana.

Miehen vastoinkäymiset alkoivat kello 19 aikoihin, kun hän ei huomannut kärkikolmiota ja ajoi kolarin Viipurintiellä. Peltivauriot eivät miestä haitanneet, vaan hän jatkoi ajoa kolarin toisen osapuolen seuratessa perässä.

Kolaroijan ajettua Ruununmyllyn koulun pihaan toinen osapuoli huomasi miehen olevan humalassa ja kutsui poliisit paikalle. Hauholaismies odotti poliisien saapumista ja puhalsi hänelle ojennettuun alkometriin törkeään rattijuopumukseen riittävät 1,6 promillen lukemat.

Mies kävi tuloksen vahvistavassa verikokeessa poliisien kanssa, mutta sen jälkeen hänen kärsivällisyytensä ja yhteistyökykynsä loppuivat.

Kun poliisit olivat saattamassa miestä takaisin poliisiautoon, yritti tämä pinkaista juosten pakoon. Poliisit saivat kuitenkin otteen miehen hihasta, jolloin tämä yritti motata poliiseja nyrkillä. Isku meni ohi ja poliisit vuorostaan löivät käsiraudat miehen ranteisiin.

Hauholaismies pääsee myöhemmin talvella käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. (HäSa)

Menot