Uutiset

Rattijuoppojen ilta ja yön Hämeenlinnassa

Sunnuntai-iltana kello yhdeksän aikaan peruutti hämeenlinnalainen reilu viisikymppinen mieshenkilö autollaan pysäköityyn autoon Tölkkimäentiellä Hämeenlinnassa. Syy epävarmaan peruutukseen oli varmaan sillä, että peruuttaja oli tukevassa reilun kolmen promillen humalassa. Pysäköityyn autoon tuli lievät vauriot.

Vähän tämän jälkeen pysäytti Liikkuvan poliisin partio ylinopeutta ajaneen valkeakoskelaisen mieshenkilön Iittalantiellä Kalvolassa. Tiellä on viidenkympin nopeusrajoitus. Auton vauhti oli vajaa kahdeksankymmentä ja kuljettaja oli vajaan promillen humalassa. Miehen ajokortti on poliisin hallussa.

Yöllä yhden aikaan pysäytti poliisipartio Hämeenlinnassa Turuntiellä tarkastusta varten henkilöauton. Nelikymppinen hattulalainen naiskuljettaja puhalsi yli puolitoista promillea.
Naisen ajokortti otettiin poliisin haluun.

Maanantaiaamuna kello kolmen aikoihin poliisi sai ilmoituksen ulosajosta Janakkalassa Kerkkolantiellä.
Kerkkolantiellä eräältä mökiltä oli kolmen nuoren miehen joukko ottanut tuttavansa auton yöllä käyttöön. Nuoret olivat lähteneet ajamaan Kerkkolantietä.
Kuljettajana toiminut helsinkiläinen vuonna -88 syntynyt nuori menetti ajoneuvon hallinnan Kerkkolantiellä ajaessaan takaisin mökille. Auto ajautui tieltä ulos ja jäi katolleen ojaan.
Kaksi muuta kyydissä ollutta nuorta olivat myös helsinkiläisiä. Heistä toinen vietiin lievästi loukkaantuneena Hämeenlinnan keskussairaalaan tarkastukseen.
Kuljettajana toimineella nuorella ei ole ajokottia kuljettaa autoa. Hänellä oli moottoripyöräkortti, joka otettiin poliisin haltuun. Kuljettaja puhalsi paikalla vajaa puolitoista promillea.

(HäSa)

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic