Uutiset

Ravintola Karusellin paikalle panimoravintola

Torin laidalle avautuu uusi panimoravintola syyskuun loppupuolella.

Tilat omistava Hämeenlinnan Viihdekeskus oy muuttaa nykyisen ravintola Karusellin Torin Panimoksi Sibeliuksenkatu 9:ssä. Tarkka avajaispäivä ei ole vielä omistajallakaan tiedossa.

Myyntijohtaja Sami Kuittinen kertoo, että olutravintola tulee kolmikerroksisen tilan keskikerrokseen.

-Meille tulee eri oluita toistasataa merkkiä, ja palveluun panostetaan. Oluita tulee paljon Suomen pienpanimoista. Kyse ei ole ihan täysiverisestä pubista, vaan pidämme tätä baarina. Tanssilattiaa ja tiskijukkaa ei tule, vaan tämä on enemmänkin seurusteluravintola.

Torin Panimo on avoinna keskiviikosta lauantaiyöhön. Yläkerran karaoke on avoinna perjantaisin ja lauantaisin. Alakerran suunnitelmat ovat vielä avoinna, mutta mahdollisesti siellä kuullaan toisinaan livemusiikkia ja nähdään teatteriesityksiä, tai tila on käytössä lauantaisin taustamusiikilla varustettuna.

Torin Panimoon tehdään vain pieni pintaremontti mm. tapetteja uusimalla. Uutta henkilökuntaa palkataan viisi, jolloin työtekijöitä on lähes kymmenkunta.

Kuittinen arvelee vuosi sitten Karuselliksi remontoidun tilan kilpailleen liikaa samoista asiakkaista Viihdekeskuksen niin ikään omistaman Iskelmäbaarin kanssa. Baari sijaitsee samassa korttelissa entisen Kolibrin tiloissa.

-Iskelmäbaarilla menee tosi hyvin.

Hämeenlinnan Viihdekeskus omistaa myös ravintola Sirkuksen, Ale Baarin, Linnan Krouvin, Vasallin sekä ravintolalaivat Teemun ja Tyynen. Skogsterin talossa sijaitsevan Rock Townin toiminta jouduttiin ajamaan alas.

-Voi kun joku ottaisi ja vuokraisi tilan ja laittaisi siihen jotain! myyntijohtaja Sami Kuittinen toivoo. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic