fbpx
Uutiset

RAY esittää Kanta-Hämeeseen 1,7 miljoonan avustuksia

Raha-automaattiyhdistys esittää Kanta-Hämeeseen noin 1,7 miljoonaa euroa avustuksia ensi vuonna. Avustuksia haettiin Kanta-Hämeestä kaikkiaan lähes neljän miljoonan euron arvosta.

Suurimpia avustuksensaajia ovat Kanta-Hämeen Muistiyhdistys, Hämeenlinnan Seudun Nuorisoasunnot ja Hämeenlinnan Setlementtiyhdistys.

Yhdistyksen hallitus esittää esimerkiksi Kanta-Hämeen Muistiyhdistykselle 300 000 euron avustusta muisti- ja dementiakeskuksen perustamiseen ja aistikuntoutukseen.

Suurimpiin yksittäisten avunsaajien joukkoon ovat pääsemässä myös Hämeenlinnan Setlementti ry, joka on hakenut varoja kansalaistoiminnan kehittämiseen ja monikulttuuriseen perhetyöhön sekä Hämeenlinnan Seudun Nuorisoasunnot nuorisoasuntojen rakentamiseen.

Lisäksi Raha-automaattiyhdistys on tukemassa myös Lounais-Hämeen omaishoitajat ja läheiset ry:n Voimaa verkosta -hanketta. Valtioneuvosto päättää avustuksista alkuvuodesta 2011 Raha-automaattiyhdistyksen hallituksen esitysten pohjalta.

Ilman hakemaansa avustusta ovat jäämässä muun muassa Forssan Seudun Työttömät, Hämeenlinnan Kehitysvammaisten Tuki ja Riihimäen Seudun A-Kilta. (HäSa)

Menot