Rehtipoika & co

 

Pari näppäräsormista kompuutterivirtuoosia on perustanut Rehtipoika & co nettikaupan. Tarjolla on jokapäiväiseen elonkiertoon tarvittavia hyödykkeitä. Firmasta on tarkoitus tehdä konserni, joten tytäryhtiöiden rypäs on jo perusteilla. Pikavippiyhtiö on jo rekisteröity nimellä Lompsan Tuuletus ltd. Mainoslauseekseen firma otti Ota satanen, maksa tonni. Konsernin tuotteistamiseen on palkattu myös kansainvälisiä osaajia, muuten globaalit markkinat jäisivät valloittamatta. Oma Sukanvarsi Säästökassa on myös perustettu Ylä-Voltaan. Pankkiholvi sijaitsee vasemmassa sukanvarressa. Konsernin toimitilat ovat Kolarin kirkonkylän keskustassa kolmikerroksisen talon kuudennessa kerroksessa. Toimitusjohtaja ja kaikki työntekijät asuvat postilokerossa. Ovat helposti tavoitettavissa samassa osoitteessa.
 
Kalastuskauden avaukseksi firma myy näkymättömiä kaloja. Ne sopivat myös kala-allergisten ruokalautaselle. Kilohinta on 3 000 euroa, mutta näkymättömiä kaloja sopii laivanlastillinen kiloon. Kulinaristiset nautinnot taataan, kun kaupan päälle saa merivettä. Suolakauppa ei kukoista. Aloittelevien kokkien hommia helpotetaan, sillä keitinvesi on esikeitettyä. Kalastusbisnestä on tarkoitus laajentaa langattomiin verkkoihin ja itse koukuttuviin matoihin. Tilaa tänään, toimitus on huomaamaton. Ennakkomaksu pitää lähettää kirjeellä suoraan kalastusosastolle Kaukasuksen huipulle.
 
Muinaismuistot ja antiikki kiinnostavat ainakin keräilijöitä. Hankintaketjumme on saanut loistavia tuotteita myyntiin. Ostajamme ja varsinkin hankkijamme kiertelevät yön pimeydessä, joten kukaan ei leimaudu. Hankimme romua ja myymme antiikkia. Hittituote on kirves, jolla Lalli tappoi piispa Henrikin Köyliönjärven jäällä kesällä. Kirveessä on kolmas varsi ja toinen terä, mutta sama kirves se on. Pari papyryskirjaa on myös tarjolla. Ne on kirjoitettu ennen ajanlaskun alkua. Kirjoihin on painettu vuosiluvut 300 eKr. Nämä tuotteet ovat tilattavissa sivuiltamme. Maksun voi suorittaa nostamalla rahat omalta tililtään ja siirtämällä ne rahanvälitysfirmamme kautta suoraan Tulimaassa olevaan konttoriimme.
 
Meillä on myös palvelu, jolla lisäämme tilojemme pinta-aloja. Olemme käyttäneet siihen paikallisia konsultteja. Asuinhuoneistonne koon tuplaamme heti. Muutimme pinta-alan laskutavan niin, että kattokin lasketaan neliöihin. Voitte olla asunnossanne kärpäsenä katossa. Sieltä näkee asunnossa mahdollisesti tehtävät huijaukset. Maapinta-alanne kaksinkertaistamme myös näin keväällä nopeasti. Meillä on traktoreita ja seitsemän siipisiä auroja. Käännämme maat ja pinta-alaan lasketaan kynnösviilun molemmat puolet. Takaamme, että EU-tukiaisenne tuplaantuvat.
 
Uusin aluevaltauksemme on tilinpäätösten ja tilastojen korjaaminen. Mikäli luvut näyttävät liian isoilta, puolitamme ne nopeasti. Pienet triplaamme. Olemme laatineet sitä varten uuden tietokoneohjelmaan. Sen saa ladata verkkosivuiltamme, kun suorittaa maksun. Maksu ohjautuu puoluetoimistojen tilien kautta tekijöille. Olemme hankkineet myös runsaasti pyörimään tottuneita auton renkaita. Niitä pyörittelemällä voitte todistella, että liikennettä on paljon ja parkkipaikoista pulaa. Kääntykää luottamuksella puoleemme. Hankimme mitä tarvitsette. Pidämme hyvän huolen rahoistanne, eivätkä tavarat ahdista nurkkianne.