Uutiset

Reijo Partanen Hattula Golfin riveihin

Kokenut golfvalmentaja Reijo Partanen, 65, vahvistaa Hattula Golfin valmennustoimintaa. Aulangolla lähes 40 vuotta sitten golffarin uransa aloittanut Reka on tuttu mies pitempään golfia harrastaneille Hämeenlinnan seudun pelaajille. Päätoimisena golfvalmentajana mies on toiminut jo vuodesta 1988.

Partanen on työskennellyt muun muassa Vierumäen urheiluopistolla, jossa hän oli myös golfproiden opettajana. Vierumäellä Partanen vaikutti 26 vuoden ajan.

Suomen PGA:n (golfopettajien yhdistys) jäsenenä Partanen on ollut vuodesta 1991 alkaen. Hän on suorittanut muun muassa golfvalmentajan tutkinnon ja ammattivalmentajan tutkinnon. Partanen on opiskellut myös USA:ssa.

Hattula Golfissa Partanen työskentelee yhdessä seuran toiminnanjohtajan ja toisen pron Jouko Mikkolan kanssa. Partanen on mukana opetustoiminnassa myös Loimijoki Golfissa Ypäjällä.

– Jouko hoitelee Hattulassa pääasiassa golfkurssit ja päivittäiset klubipron tehtävät. Minun työhöni kuuluu myös opetustoimintaa, mutta keskityn enemmän matkabrändiimme. Olen järjestänyt golfmatkoja yritykseni Golfrekan kanssa jo 1990-luvun alusta saakka. Olen vienyt golffareita pelaamaan etelän lomakohteisiin ja järjestänyt heille kursseja talvikaudella, Partanen kertoo. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

19.9.2020

Fingerpori

comic