Uutiset

Reijo Taipale keikkaili kainuulaisella tanssilavalla peräti 38 kesää peräkkäin – ”Se tuli lavalle ja otti mikin, niin jukolauta siellä kajahti se ääni”

Reiska lauloi kunnon tanssittavaa musiikkia ja veti legendaarisen Jormuan lavan Kajaanissa aina tupaten täyteen. Viimeksi Taipale esiintyi 2016, vaikka hänellä oli jo muistisairautta. "Reiska oikein innostui silloin ja sanoi, että tänne on niin ihana tulla, kuin tulisi kotiin" muistelee lavan vetäjä Arvo Toivainen.
Reijo Taipale keikalla Jormuan lavalla Kajaanissa elokuussa 2010. Kuva: Antti Kärkkäinen
Reijo Taipale keikalla Jormuan lavalla Kajaanissa elokuussa 2010. Kuva: Antti Kärkkäinen

Kesä oli juuri vaihtunut syksyksi vuonna 2016, kun Reijo Taipale teki viimeisen keikan Jormuan lavalle Kajaanissa. Se oli hänen viimeisimpiä lavaesiintymisiä Suomessa. Lavan vetäjä ja Taipaleen hyvä ystävä Arvo Toivainen...

Reiska lauloi kunnon tanssittavaa musiikkia ja veti legendaarisen Jormuan lavan Kajaanissa aina tupaten täyteen. Viimeksi Taipale esiintyi 2016, vaikka hänellä oli jo muistisairautta. ”Reiska oikein innostui silloin ja sanoi, että tänne on niin ihana tulla, kuin tulisi kotiin” muistelee lavan vetäjä Arvo Toivainen.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään