Uutiset

Rekka aiheutti bussille vaaratilanteen Tammelassa

Huoltoasemalle aikoneen rekan perävaunu lähti luisumaan liukkaalla tiellä ja aiheutti vastaan tulevalle bussille vaaratilanteen Tammelassa keskiviikkoiltana.
– Kukaan ei loukkaantunut ja onnettomuus vältettiin, kun bussin kuljettaja ohjasi ajokkinsa kylmän viileästi ojaan – bussi pysyi vielä ojassakin pystyssä ja sen kymmenisen matkustajaa turvassa, kiitti kuljettajaa vanhempi konstaapeli Matti Latvala Forssan poliisista.

Linja-auto tuli kymppitietä Forssan suunnasta kohti Hämeenlinnaa. Hämeenlinnan suunnasta tullut rekka oli kääntymässä kello 17:n aikaan Kaukjärven Nesteen pihaan.

Rekan perävaunu oli lähtenyt heittelehtimään jo ennen huoltoasemalle kääntymistä niin, että rekan kääntyessä pihaan perävaunu tukki kokonaan vastaantulevan liikenteen eli bussin kaistan.
– Kun bussilla ei ollut enää tilaa väistää minnekään, sen kuljettaja käänsi sen ojaan. Kuljettaja toimi harvinaisen hienosti ja refleksit olivat kohdallaan, Latvala kehui miestä.

Onnettomuuspaikka oli hyvin liukas. Rekka selvisi ehjänä huoltamon pihaan, ja bussin matkustajat saivat jatkaa matkaa paikalle tulleella toisella linja-autolla. (STT)

Päivän lehti

2.12.2020

Fingerpori

comic