Uutiset

Revanssi jäi ottamatta

Paukun naisten suomensarjajoukkue kärsi kirvelevän tappion sarjan kärkiottelussa. Hamina löi umpisurkeaa ulkopeliä esittäneen kotijoukkueen jaksoin 1–0 (8–8, 10–5) ja siirtyi samalla etelälohkon piikkipaikalle ohi Paukun.

Pelin alku enteili Paukulle hyvää, kun se tehtaili heti ensimmäisessä sisävuorossaan neljä juoksua.

– Meillä oli ihan hyvä lähtö peliin. Ensimmäisellä jaksolla meidän sisäpelaamisestamme löytyi ihan hyviä juttuja, jutteli Paukun pelinjohtaja Mikael Mantila.

Sisäpeli toimikin koko avausjakson, mutta ulkopelistä ei voi hyvälläkään tahdolla sanoa samaa. Kolme juoksua lahjoitettiin vapaataipaleilla ja toinen mokoma kiinniottovirheillä. Hamina kiitti, kumarsi ja marssi keskinkertaisellakin peliesityksellä lopulta ottelun voittoon.

Mantila oli syystäkin pettynyt ja hämillään joukkueensa esityksestä.

– Tämä oli tällä joukkueella pesäpallollinen pohjakosketus. Tästä täytyy vaan saada suunta ylöspäin. Toivottavasti nyt on pohja nähty.

Loukkaantumisten riivaamasta joukkueesta onnistuivat ulkopelissä kakkosvahti Emmi Alatalo ja ykkösvahti Terhi Mantila. Sisäpelissä puhtaat paperit saa kolme juoksua lyönyt, yhden juoksun tuonut ja vain kerran kärkilyöntiyrityksissään epäonnistunut Marjukka Mäkinen.

Paukun pelit jatkuvat tulevana lauantaina klo 13 helsinkiläistä PuMua vastaan.

– Silloin meidän pitää esiintyä kotiyleisölle paremmin, totesi Mantila. HäSa

Asiasanat