Uutiset

Riihimäen Cocks junttasi murskaluvut Turussa

Käsipallon SM-liigan runkosarja lähenee loppuaan ja sarjakärki Cocks terävöittää peliään. Torstaina riihimäkeläiset kävivät näyttämässä tuloskuntoaan Turussa, jossa joukkue kohtasi tulevan pudotuspelivastustajansa Åbo IFK:n. Kovin paljon armopaloja ei pelissä jaeltu, sillä Cocks runnoi taululle tylyt numerot 22–49 (7-24).

Pelillisesti vaatimaton ottelu lähti heti kotijoukkueen kannalta väärällä jalalla. Ex-cocksilainen Olli Tamminen heitti kahdesti ohi ja samassa ajassa nyky-cocksilaisista serkukset Nico Rönnberg ja Robin Sjöman järjestivät vieraille kolme maalia.

Siitä eteenpäin molemmat hassasivat paljon maalipaikkoja ja erityisesti Cocksin maalivahti Vitalii Shitsko sai torjuntamerkintöjä. Turkulaisten heitot olivat kovan Cocks-puolustuksen katveesta enemmän ai vähemmän luokattomia.

Varsinaisesti peli ratkesi avausjakson puolivälissä, kun Rönnberg ja Antti Valo saivat lopullisesti tähtäimen kohdalleen. Kymmenen minuuttia ennen ensimmäisen puolituntisen täyttymistä tilanne oli jo 5-19, joten ottelun tempo ja taso laskivat pallotteluksi. Siinäkään kyydissä ei turkulaisilla taito riittänyt ja ottelu oli loppuun saakka yksipuolista pommitusta. Siinä kyydissä Nico Rönnberg kaunisteli omaa maalitilastoaan yhdeksällä ja pelikiellossa ollutta Teemu Tammista tuurannut Jani Tuominen seitsemällä maalilla. HäSa

Asiasanat