Uutiset

Riihimäen ravi-gp …jatkuu ensi vuonna

Kesäravirata Riihimäen ensi vuoden pääkilpailuna jatkaa Riihimäki grand prix, josta saatiin kuluneena kesänä positiivista palautetta. Perinteinen kisa palasi kaudella 2013 kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen ohjelmistoon ja keräsi laadukkaan osallistujajoukon. Gp-päivällä oli myös tärkeä rooli ravikauden onnistumisessa.

– Riihimäki grand prix onnistui tänä vuonna hyvin ja tapahtumaa kehitetään ensi vuonna entisestään. Vuoden 2014 gp-päiväksi on suunniteltu 29. kesäkuuta, Riihimäen raviseuran puheenjohtaja Jori Hovi kertoo.

Vuoden 2013 ravikausi Riihimäellä oli taloudellisesti varsin onnistunut. Kokonaispelivaihto kipusi yli miljoonaan euroon ja kasvoi edellisvuoteen nähden 8,6 prosenttia. Helpommista pelimuodoista voittajapelin vaihto kasvoi 30,1 prosenttia ja sijapelin 21,7 prosenttia edelliskesään nähden.

– Mielestäni helpompien pelimuotojen iso kasvu indikoi sitä, että olemme saaneet houkuteltua raveihin satunnaisia harrastajia. Tähän on syytä panostaa edelleen ja jatkossa jokaisissa raveissa pitäisi olla kiertäviä toto-oppaita.

Riihimäen kesäravien yleisömäärä kaudella 2013 oli 8 630, mikä oli 22,8 prosenttia suurempi kuin vuonna 2012. Suosiolliset säät ja urheilullisesti täysipainoiset lähdöt auttoivat osaltaan asiaa.

– Vaikka yleisömäärät ovat kesäraveissa sääriippuvaisia, luvut kertovat jotakin siitä, että raveihin ja oheistapahtumiin on saatu uutta nostetta, Hovi uskoo.

Raviseuran hallituksen kokoonpano säilyi myös 25.11. järjestetyn syyskokouksen jälkeen ennallaan. Jori Hovi jatkaa toista vuotta seuran puheenjohtajana. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic