Uutiset

Riihimäki ja Forss FC Hämeenlinnaan

FC Hämeenlinna on julkistanut kaksi uutta pelaajasopimusta. Tulevalla kaudella jalkapallon Ykkösessä valkopaidassa taistelevat Jarkko Riihimäki ja Aaro Forss. Testimiehistä Viktor Solomon sen sijaan ei saanut sopimusta Hämeenlinnaan.

Topparina pelanneen Riihimäen myötä FC Hämeenlinnaan tulee liigakokemusta. Liigan tilastoissa 26-vuotiaalla Valkeakosken kasvatilla on takanaan 29 liigaottelua kausilta 2003-2005 Hakassa ja KTP:ssa. Viime kaudet Riihimäki on pelannut Kolmosta Valkeakosken Koskenpojissa.

Aaro Forss on 22-vuotias hyökkääjä ja nousi esille viimeistään viime kesänä, kun hän Kolmosessa teki Härmälle 25 maalia. Aiemmin hän on iskenyt tehokkaasti maaleja muun muassa Parolan Visassa.

Forss onnistui maalinteossa myös sunnuntain harjoitusottelussa, kun FC Hämeenlinna kukisti Kakkoseen valmistautuvan helsinkiläisen Atlantiksen 3-1 (0-0). Hämeenlinnalaisten kaksi muuta maalia viimeistelivät Mikko Kalervo ja Jukka-Pekka Tuomenoja.

FC Hämeenlinnan päävalmentaja Jussi Lempinen oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

– Käyttäisin esityksestämme termiä raikas. Pallokontrolli oli hyvää luokkaa, emmekä sortuneet missään vaiheessa roiskimiseen tai hätäilyyn. Olemme hyvällä tiellä, Lempinen kommentoi seuran verkkosivuilla. (HäSa)