Uutiset

Riihimäki päättää ?ravikautensa

Riihimäen raviseura takoo tältä kesältä hienon tuloksen.

-Jo ennen viime torstaisia meillä ajettuja Jokimaan raveja kokonaistotopelivaihtomme ylitti viime vuoden luvut. Yleisömäärätkin ovat nousseet, toiminnanjohtaja Harri Luotonen iloitsee.

Kesäradan kausi päättyy torstaina 18. elokuuta. Mukaan ilmoitettiin jälleen mukavasti hevosia, eikä sarjoja tarvinnut perua. Lähdöistä karsittuja hevosia sen sijaan oli 35.

V4-avaus lienee joko Adsila Carelianon tai EL Kevinin heiniä. Myös Velvet Boko pääsee matkaan pitkästä aikaa hyvältä lähtöradalta. Se saa kärryilleen kovassa nosteessa olevan Tommi Kylliäisen.

Lämminveristen 3 100 metriä on yllätysvalmis. Rainbow Zorro, Blue Pine Noah, Nighthawk ja Citus ovat osoittaneet viime otteissaan nousukuntoa.

Kolmanteen V4-kohteeseen tuo mielenkiintoa lahjakkaaksi tiedetty ruuna Quiberon, joka palailee radoille vuoden tauon jälkeen. Muutoin lähtö on hyvin tasainen.

Viimeinen V4-lähtö saattaa hyvinkin poikia janakkalalaisen voittajan, sillä Rikurilla ohjissaan Jyrki Tammimetsä pääsee matkaan ykkösradalta. Viime vuonna neljä voittoa ottaneen ruunan pahimmat uhkaajat ovat Tesantti, Tsingiska ja Riksun radalla viihtyvä Hexan Lexa.

Päätösravit alkavat kello 18.30. (HäSa)