fbpx
Uutiset

RiiPe kesti kotivoittoon

Riihi-Pesis venyi niukkaan miesten suomensarjan kotivoittoon Turku-Pesistä vastaan luvuin 1–0 (2–2, 5–4). RiiPe katkaisi samalla neljän ottelun tappioputkensa.

RiiPe siirtyi avausjaksolla ensimmäisessä vuorossa johtoon jokeri Mikael Hasun tuomalla vapaataivaljuoksulla. RiiPen tehojokeri Jere Halttunen löi väliin kolmannessa vuorossa ja jälleen Hasu toi.

Turku tuli tasoihin avausjakson viimeisessä sisävuorossa, mutta se ei pystynyt tekemään jakson voittojuoksua.

RiiPe sai rautaisen alun toiselle jaksolla, kun se teki neljä juoksua avausvuorossa. Kotiuttajina kunnostautuivat Halttunen, Hasu kahden juoksun puhkaisulla kolmospesän takaa ja lukkari Miki Leppäniva.

Roope Yrjäsen välilyönti toisessa vuorossa kotiutti vielä Leevi Lehdon. RiiPe johti jo 5–1, mutta Turku kavensi kolmella juoksulla tilanteeksi 5–4.

Turku yritti päätösvuorossa tasoitusta kolme kertaa linjasta, mutta kakkosvahti Samu Saarinen hoiteli palot varmasti.

– Pystyimme puolustamaan kolme kertaa vastustajan tasoitusyritykset. Meiltä tämä oli ok-peli. Avausjakson voittokin oli lähellä, mutta vastustaja löi kaksi kertaa väliin. Toisaalta meillä oli mahdollisuus sitä ennen tehdä juoksuja, sanoi RiiPen pelinjohtaja Mika Lehto.

RiiPe vei kolmostilanteet 18–14. Ne antavat oikean kuvan tasaisesta väännöstä.

– Hieman kaipasimme Vesa Virtasta ykköskärkeen. Meidän nuorelta joukkueelta puuttuu pelinäkemystä, sillä ei ole oikein tietoa, millä lyönneillä kukin pelaaja ehtii. Ei tässä ole mitään isompia paineita, joten voimme rauhassa keskittyä pelaamiseen, Lehto tuumasi. HÄSA

Asiasanat

Menot