fbpx
Uutiset

RiiPen voittoputki katkesi Jokioisissa

Suomensarjan etelälohkon kärkitrioon kuuluva Jokioisten Koetus oli aluksi vaikeuksissa riihimäkeläisen Riihi-Pesiksen kanssa, mutta lopulta JoKo voitti kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 2–1 (4–5, 6–2, 0–0, 2–1).

Samalla meni poikki RiiPen kolmen voiton putki.

– Yksi sarjapiste oli kuin voitto. Ensimmäinen jakso oli täydellistä meidän hallintaa. Loistavia lyöntejä ja hyvää ulkopeliä, sanoi RiiPen pelinjohtaja Mika Lehto.

Jokioinen johti avausjaksoa 2–0 kahdella jokeri Riku Tainion kotiutuksella.

RiiPe hivuttautui heti ensimmäisen jakson ensimmäisen tasoittavalla tasoihin ja ohi, kun Jere Harjuvaara, Jere Halttunen ja Mikael Hasu sivalsivat juoksun.

RiiPe sai lisää ilonaihetta toisessa vuorossa, kun Harjuvaara ja Halttunen onnistuivat toistamiseen kotiutuksessa.

JoKo kavensi vielä muodollisesti neljännessä vuorossa kahdella Tainion iskulla, mutta tasoitukseen kotijoukkueen voimat eivät riittäneet.

RiiPe avasi terävästi toisen jakson, sillä Samu Saarisen ja jokeri Hasun onnistumisilla riihimäkeläiset johtivat 2–0. Koetus vastasi heti ensimmäisen tasoittavalla peräti neljällä juoksulla.

JoKo oli lopulta parempi toisella jaksolla luvuin 6–2.

– Meiltä taisi polttoaine loppua, sillä kymmenelle pelaajalle tämä oli viides peli kahdeksaan päivään. B-junnuissa on ollut todella fyysisiä kärkimatseja, Lehto tuumasi.

Juoksuttoman supervuoron jälkeen RiiPeltä onnistui kotiutuslyöntikilpailussa vain parivaljakko Saarinen (lyöjänä) ja Antti Mäentausta (etenijä).

Koetuksen kokeneet tehomiehet Tainio ja Teemu Mäkinen ratkaisivat heti kahdessa avaavassa parissa kotiutuslyöntikilpailun.

RiiPen lukkari Miki Leppäniva ja kakkospolttaja Eero Tarvainen saivat palkintoraadin huomion. HÄSA

Asiasanat

Menot