Uutiset

Riku Nisula Hämeenlinnan paras kiinteistönhoitaja

VVO valitsee ja palkitsee kiinteistönhoidon laatujärjestelmän Laakin arvioinnissa parhaat laatupisteet saaneen huoltomiehen jokaiselta VVO-kotikeskuksen alueelta.

Hämeenlinnan alueelta paras kiinteistönhoitaja on Riku Nisula HH-kiinteistöpalvelut oy:stä. Nisula palkittiin kiinteistönhoitajakoulutuksen yhteydessä Hämeenlinnassa.

– Laadukas kiinteistönhoito muodostuu ennen kaikkea asenteesta, hyvistä asiakaspalvelutaidoista ja tekniikan hallinnasta. Kiinteistönhoitoa arvioivat VVO:n kiinteistönhoidon tekniset tarkastajat ja isännöitsijät. Lisäksi myös asukkailta kysytään arviota kiinteistönhoidon toimivuudesta, kertoo käyttö- ja ylläpitopäällikkö Pasi Kujansuu VVO:sta.

Kiinteistönhoitajavertailuun osallistumisen edellytyksenä oli, että hoitaa vähintään kolmea VVO:n kiinteistöä. Koko maassa kilpailuun otti osaa yli 200 huoltomiestä.

VVO on johtava asuntovuokraukseen erikoistunut yritys, jonka liiketoiminta perustuu asuntojen omistamiseen ja vuokraukseen. VVO:lla on 40 000 vuokra-asuntoa 45 paikkakunnalla. Asuntotarjonta sisältää sekä vapaarahoitteista että valtion tukemaa tuotantoa.

Hämeenlinnan VVO-kotikeskuksen alueella on yhteensä yli 1 000 vuokra-asuntoa. (HäSa)

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic