Uutiset

Robbie Williams haluaisi olla nainen

Laulaja Robbie Williams haluaisi kokeilla naisena olemista. Williams sanoo saksalaisen Stern-lehden haastattelussa, että vuorokauden kokeilu riittäisi ensi hätään.

– Silloin ehkä minullekin selviäisi, mitä naisten päässä liikkuu, Williams selittää.

– Haluan myös tietää, miltä seksi tuntuu naisesta. Ja haluaisin kokea naisellisen orgasmin.

Muutoin Williams vakuuttaa olevansa tyytyväinen elämäänsä miehenä. Vain rakkautta voisi olla enemmän, mutta laulajan asuinkaupungissa Los Angelesissa on Williamsin mukaan lähes mahdotonta rakastua:

– Siellä naiset ovat niin kirotun neuroottisia.

STT

Rod Stewart sai nimikkotähden Hollywoodiin

Rockmusiikin konkari Rod Stewart on saanut oman nimikkotähden Hollywoodin Walk of Famelle. Brittisyntyinen 60-vuotias raspikurkku oli otettu tunnustuksesta.

– Olen elänyt Yhdysvalloissa 30 vuotta ja tämä on eräs hienoimmista asioista, mitä minulle on täällä tapahtunut, Rod vuodatti.

Stewartin suuriin hitteihin lukeutuvat laulut Do Ya Think I’m Sexy, Sailing sekä Maggie May.

Viime aikoina Rod on tulkinnut levyille Yhdysvaltain 1930- ja 1940-luvun kevyen musiikin suosikkisävelmiä. Hän sai viime vuonna uransa ensimmäisen Grammy-palkinnon albumistaan Great American Songbook.

Myös jalkapallonpelaajan ja haudankaivajan uria kokeillut Stewart julkaisee ensi viikolla uuden albuminsa. Levy saa nimen Thanks For The Memory… The Great American Songbook Volume IV. Pitkäsoitolla vierailevat Elton John, Diana Ross ja Chaka Khan.

STT

Päivän lehti

17.1.2020