Uutiset

Robert Venille hopeaa SM-sisäsoudusta

Hämeenlinnan Soutajien Robert Ven ylsi toiseksi sisäsoudun SM-kisoissa lauantaina Helsingissä.

Nesteen Soutajien Joel Naukkarinen uusi mestaruutensa. Hänen voittoaikansa oli 5.54.00. Alle kuuden minuutin pääsivät myös Ven (5.56.30) ja kolmanneksi tullut Nesteen Soutajien Antti Kilpeläinen (5.58.70).

Hämeenlinnan Soutajien miesjoukkue taisteli myös viestin toiseksi jännittävän hopeakisan jälkeen. Nesteen Soutajat otti mestaruuden vakuuttavasti. Hämeenlinnan Soutajien ja Takon Soutajien kamppailu kakkossijasta oli kuitenkin tiukka. He vaihtoivat kisan aikana paikkaa usein noin metrin erolla. Hämeenlinnalaiset olivat kuitenkin loppukirissään hieman vahvempia ja voittivat hopeaa. Joukkueessa soutivat Kari Aronen, Marko Anttila, Jaakko Nevalainen ja Robert Ven.

Myös Hämeenlinnan Soutajien nuoret olivat hyvässä vauhdissa. Olivia Vanamo voitti kultaa alle 16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa 1000 metrin kisassa. Samuli Seppälä oli puolestaan paras alle 18-vuotiaiden 2000 metrillä. Daniel Koskikunnas piti huolen siitä, että Hämeenlinnan Soutajille tuli kaksoisvoitto. Seppälä poti vielä viikko sitten kuumetta ja flunssaa. Sairas verotti ajassa, mutta nuori mies ylsi silti hyvään menoon. Joukkuekilpailussa Seppälä ja Koskikunnas kiskoivat voittoon 1000 metrin matkalla.

Aada Vainikka oli tyttöjen 12-sarjassa 1000 metrin toinen. Jami Anttila oli myös hopealla poikien 12-sarjassa, jossa Toni Vainikka veteli pronssille. Mikael Koskikunnas saavutti pronssia P14-sarjassa sekä henkilökohtaisessa kilpailussa että joukkuekisassa yhdessä Lauri Nevalaisen kanssa. (HäSa)

 

 

 

Asiasanat