Uutiset

Roihu kukisti Janan nousukarsinnassa

Janakkalan Janan naisten maakuntasarjajoukkue taisteli Turengin Kansanpuistossa pesäpallon nousukarsinnassa kauden ennätysyleisön edessä Helsingin Roihun kolmosjoukkuetta vastaan.

Roihu oli voittanut ensimmäisen kohtaamisen ja vei myös toisen lukemin 2–0 (7–4, 6–4). Näin helsinkiläiset lunastivat seuralleen toisen paikan ensi kauden suomensarjaan.

Avausjaksolla Roihu johti kahden vuoroparin jälkeen jo 7–1, ennen kuin Sohvi Korhonen ja Kirsi Tuominen onnistuivat kaventamaan Katri Oksasen avausjuoksun jatkoksi.

Toinen jakso eteni tasaisemmin, mutta myös sen vieraat käänsivät voitokseen. Janasta palkittiin Sohvi Korhonen ja Kaisa Hilden sekä avainpelaajana Iida Järvinen.

– Täydet mahdollisuudet olisi ollut voittaakin, mutta harhaheitoilla annoimme kuusi juoksua eli lähes puolet Roihun juoksuista. Itse löimme hyvin juoksuja, mutta ei näin voi voittaa. Nuoren joukkueen henkinen kantti ei riittänyt ratkaisupaikoissa. Osaltaan vaikutti myös kakkospolttajamme Mira Pasasen loukkaantuminen, totesi Janan ykköspelinjohtaja Joni Lintula.

– Tyytyväinen olen tappiosta huolimatta kauteen. Nousu oli tavoitteemme ja siitä taistelimme loppuun asti. Tulemme anomaan paikkaa suomensarjaan. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic