fbpx
Uutiset

Roskaposti oli väärää roskaa

Brittimies on saanut sakot jätettyään kadun roska-astiaan pussin, jossa oli hänen saamiaan mainoskirjeitä. Mies joutui pulittamaan 50 punnan (73 euron) sakot, koska kadunvarren roskikset eivät viranomaisten mukaan ole tällaisia roskia varten.

Byrokraatit osoittivat asiassa melkomoista ahkeruutta.

Roskalaatikosta löytynyt pussi oli ensinnäkin kuljetettu erikseen talteen. Sitten pussi oli avattu huolellisesti, minkä jälkeen pussista löytyneestä postista oli jäljitetty vastaanottajan osoite.

Lopputuloksena jätepussin jättäjä saikin sitten äimistellä postin tuomaa sakkolappua.

– Olisin voinut heittää nuo kirjeet vaikkapa kadulle, mutta vaivauduin viemään ne roskalaatikkoon. Tämä tuntuu ihan vitsiltä, 24-vuotias mies hämmästeli.

Virkavalta kuitenkin tähdensi rikkeen merkitystä. Asiaan liittyi viranomaisten mukaan myös raskauttava asianhaara: roskapussista löytyi paperin lisäksi jonkin verran ruoan jätteitä.

WC-papereiden Ferrari syntynyt?

WC-paperit saavat oman Ferrarinsa, jos paperin valmistajan lupaukseen on luottaminen. Portugalilainen Renova toi myyntiin punaisen vessapaperin.

– Punainen väri tekee huikean vaikutuksen, kuten Ferrari, lupaa Renovan johtoon kuuluva Jose Manuel Pinheiro.

Viime vuonna sama puulaaki pukkasi markkinoille mustan vessapaperin. Ainakin musta väri on osoittautunut hitiksi myös tällä estetiikan alueella.

Alastomat hääkuvat hitti Kiinassa

Alastomina otatetut hääkuvat ovat kuumin hitti nuorten avioparien keskuudessa kerran niin konservatiivisessa Kiinassa. Muoti sai alkunsa Etelä-Kiinan kaupungeista, mutta on nyt levinnyt koko maahan.

– Valokuvastudiot ovat menneet liian pitkälle. Ne sallivat nuorten naisten esiintyä hääkuvissaan pelkät bikinit tai ei yhtään mitään yllään. Toivon, että viranomaiset puuttuvat asiaan, sanoi vihastunut nainen AFP:lle Hefein kaupungissa Anhuin maakunnassa.

Nainen oli juuri saanut tietää, että hänen tyttärensä oli otattanut kaksi erilaista settiä hääkuvia itsestään ja tuoreesta miehestään. Toinen sopii perheelle esiteltäväksi, ja toinen on tarkoitettu vain pariskunnan yksityisiin muisteloihin.

Valokuvastudioiden mukaan rohkeita hääkuvia otattavat lähinnä trenditietoiset, nuoret ja estottomat parit. (STT-AFP)

STT

Menot