Uutiset

Rugbyfinaalit pelataan lauantaina Kaurialan kentällä

Suomen Rugbyliiton miesten ja naisten SM-sarjojen finaalit sekä miesten 1. divisioonan finaali pelataan lauantaina Kaurialan kentällä.

Hämeenlinnalaisen Linna Rugby Clubin isännöimä finaalipäivä käynnistyy kello 11 pelattavalla 1. divisioonan finaalilla, jossa vastakkain ovat helsinkiläisen Warriorsin kakkosjoukkue ja Vaasa Wolves. Ottelun suosikki on Wolves, joka on rakentanut uutta tulemista huolella. Kokenut joukkue ja joutui luovuttamaan SM-sarjapaikkansa kesken kauden 2015.

Naisten ja miesten SM-finaaleissa nähdään samat otteluparit kuin viime vuonna. Kello 13.30 alkavassa naisten finaalissa kohtaavat Tampere Rugby Club ja Helsinki Rugby Club. Tampere on pelannut vahvan kauden, mutta on silti haastajan asemassa, sillä Helsinki voitti joukkueiden keskinäisen ottelun runkosarjassa ja jyräsi voitosta voittoon myös muissa otteluissa.

Kello 16 pelattavassa miesten finaalissa ovat puolestaan vastakkain vuoden 2015 mestari Warriors Rugby Club (Helsinki) ja runkosarjan voittaja Helsinki Rugby Clubin. Molemmat seurat ovat olleet vuosia Suomen menestyneimpien joukossa.

 

 

 

Asiasanat