fbpx
Uutiset

Rytmikästä ehkäisyä

Hongkongilainen erikoiskondomien valmistamiseen keskittyvä yritys toi markkinoille uuden tuotteen. Kuuden kondomin pakkauksen kylkiäisenä tulee cd-levy, joka sisältää kondomihetkiin sopivaksi katsottua musiikkia.

– Me luomme rakastavaisille mahdollisuuden kokea jotain uutta, kondomifirman johtaja Victor Tsang runoilee.

Kondomipakkauksen mukana tulevalla levyllä voi olla esimerkiksi jatsia tai tanssimusiikkia.

– Ensin levyn musiikki on hidastempoista, sitten se kiihtyy, mutta vaihtuu taas lopussa hitaampaan tempoon, johtaja Tsang luonnehtii.

Kondomi-cd:tä on jo ehditty arvostella siitä, että sen kestoaika on vain 18 minuuttia.

– Riippuu täysin yksilöistä, onko 18 minuuttia riittävän pitkä aika, johtaja pohdiskelee.

Mutta mitä musiikkia sitten tulisi panna mukaan suomalaiseen cd-kondomipakkaukseen? Esimerkiksi Jouko & Kosti -duon ikivihreä “Kun päättyy tää, muisto vain jää” saattaisi olla hyvä valinta.

Kotini on linnoitukseni

Asein varustautunut amerikkalainen veronkiertäjä on linnoittautunut kukkulan laella sijaitsevaan kotiinsa. New Hampshiressa asuva mies ei noudattanut määräystä saapua oikeuden eteen, vaan katsoi paremmaksi kaivautua 20 kannattajansa kanssa asemiin.

Mies, 64, ja hänen vaimonsa, 65, on todettu syyllisiksi liittovaltion veron kiertämiseen. Oikeus katsoi pariskunnan olevan valtiolle kymmenen vuoden ajalta velkaa noin 550 000 euron edestä dollareita.

Mies ilmoitti linnoituksestaan puhelimella, että hän kyllä maksaa kaupungille kaikki veronsa, mutta valtiolle hän ei halua maksaa mitään.

– Armeija ja teollisuus toimivat yhteistyössä määräten kaikesta. Ihmiset eivät edes tiedä sitä. Yhdysvallat on tällä hetkellä fasistinen valtio, mies sanoo.

Viranomaiset ovat olleet taloonsa linnoittautuneeseen mieheen yhteydessä, mutta eivät ainakaan toistaiseksi ole ryhtyneet sen järeämpiin toimenpiteisiin.

Hiusvarkaat iskivät Rio de Janeirossa

Brasiliassa on tehty vallan merkillinen ryöstö. Bussissa istuneelta naiselta varastettiin Rio de Janeirossa hiukset päästä.

– Varkaat nousivat linja-autoon samalta pysäkiltä kuin minäkin, Mirna Marchetti kertoo.

– Matkan aikana tunsin jonkun vetävän minua tukasta. Käännyin ja käskin heitä lopettamaan, mutta he eivät totelleet minua. Varkaat vain ilmoittivat, että ‘tämä on ryöstö’. He leikkasivat tukkani todella lyhyeksi. Marchetti huokaa.

Hiusten ryöstämistä ihmisten päästä on Brasiliassa tapahtunut aiemminkin. Viime vuoden lopullakin raportoitiin yksi vastaavanlainen tapaus.

Poliisin edustaja Valeria de Castro tietää hyvin, miksi varkaat käyvät henkilöiden hiusten kimppuun.

– He myyvät varastamansa hiukset kampaamoille, jotka maksavat poikkeuksellisen pitkistä hiuksista erittäin hyvän hinnan.

STT

Menot