fbpx
Uutiset

S-ryhmän liikkeisiin lisää pakettiautomaatteja

Itella Posti ja S-ryhmä tuovat syksyn aikana lisää Postin pakettiautomaatteja eri puolille Suomea. Verkostoa lisätään erityisesti S-ryhmän pienempiin toimipaikkoihin eli S-marketteihin ja ABC-liikennemyymälöihin.

Asiakas voi verkkokaupasta tilatessaan valita pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan automaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokeron avainkoodin sisältävän tekstiviestin. Jos lähetyksessä on postiennakko, se maksetaan ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa.

Itella Postin ja S-ryhmän yhteistyösopimuksen tavoitteena on tuoda jopa 350 Postin pakettiautomaattia S-marketteihin, ABC-liikennemyymälöihin ja muihin S-ryhmän toimipaikkoihin ympäri Suomen. Pakettiautomaattien tarkoitus on helpottaa myös Prisman uudessa verkkokaupassa asioivia.

Uudet automaatit käytössä lokakuussa

Itella Postin Pakettipalveluiden johtaja Aku Happo lupaa, että ensimmäiset uudet automaatit ovat käytössä jo lokakuussa.

– Aluetasolla ei ole tehty vielä tarkkoja päätöksiä, mutta myös Hämeenlinnan alueelle on luvassa useita uusia automaatteja, Happo vakuuttaa.

Helppokäyttöisiä pakettiautomaatteja on tällä hetkellä jo 75 ympäri maata ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Laajenevan automaattiverkoston myötä yhä useampi asiakas ympäri maata voi noutaa pakettinsa helposti, nopeasti ja edullisesti.

– Vaikka tarkkoja automaattien sijoituspaikkoja ei ole vielä tiedossa, ehdotuksia otetaan vastaan. Palvelun laajennus lisää asiakkaan valinnanvaraa ja tukee myös verkkokaupan kehitystä, Happo sanoo.

Osa pakettiautomaateista on tarkoitus saada käyttöön jo tänä vuonna, loput asteittain vuoden 2015 alkuun mennessä. (HäSa)

Menot