Uutiset

Saana Tattari rikkoi EM-rajan

Hämeenlinnan Ampumaseuran Saana Tattari laukoi hyvän tuloksen 414,8 Tanhuvaarassa Savonlinnassa pidetyissä EM-näyttökilpailuissa.

Tattari rikkoi myös EM-karsintarajan ja voitti kilpailun. Hämeenlinnan toinen ampuja Katariina Laine sijoittui kilpailussa viidenneksi tuloksella 408,8. EM-kilpailut käydään Slovenian Mariborissa 6.–12.3. maaliskuuta..

Lauantaina ja sunnuntaina Tanhuvaarassa käydyssä Grand Prix of Leppa.fi part III -kilpailussa ammuttiin pareittain kymmenen laukausta ja huonomman tuloksen ampunut tippui kilpailusta pois. Ensimmäisessä erässä Tattari ja Laine arvottiin pariksi ja Tattari selvitti tiensä eteenpäin. Hän onnistui tiputtamaan jokaisen parinsa kilpailusta, ja jatkoi sunnuntain finaalipäivään.

Sunnuntain ensimmäisestä finaalikarsinnasta Tattari kukisti niukasti vastustajansa ja jatkoi semifinaaliin saaden parikseen maajoukkueampuja Aleksi Lepän. Kilpailun alku oli tasainen, mutta laukaus laukaukselta Tattari kasvatti johtoaan ja lopulta voitti selvästi (103,3–100,9). Finaalissa Tattarin ammunta ei riittänyt ja hän hävisi Savonlinnan Metsästys- ja Ampumaseuran Annika Sihvoselle, joka pääsi arvalla takaisin kilpailun semifinaalivaiheeseen. 

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic