Uutiset

Sade päätti Nadalin kirin, pelit jatkuvat huomenna

Pariisi
06.06.2018, 21:04

Urheilu-uutiset

Espanjalaistähti Rafael Nadal oli taistelemassa tasoihin tenniksen Ranskan avointen puolivälierää argentiinalaista Diego Schwartzmania vastaan, kun sade päätti tämän päivän pelit Roland Garrosin tennispyhätössä. Schwartzman voitti avauserän 6-4 aiheuttaen Nadalille ensimmäisen erätappion Ranskan avoimissa kolmeen vuoteen.
Nadal johti toista erää 5-3 ja syöttövuoroaan 30-15, kun järjestäjät päättivät lopettaa odottelun sateen taukoamisesta. Ottelua jatketaan huomenna.
Myös toinen tämän illan puolivälierä jäi kesken. Ottelu Marin Cilicin ja Juan Martin Del Potron välillä on tasan 5-5 avauserän katkaisupelissä.
Ranskan avoimissa 11:ttä mestaruuttaan jahtaavan Nadalin viimeisin erämenetys Roland Garrosin massakentällä tuli vuoden 2015 puolivälierässä, jolloin Novak Djokovic kukisti hänet suoraan kolmessa erässä. Sen jälkeen Nadal voitti 37 erää peräjälkeen.
Schwartzman on sijoitettu turnauksessa sijalle 11. Hän pääsi puolivälieriin noustuaan kahden erän tappiolta voittoon Kevin Andersonista. Harvinainen erävoitto tuli kolmannella eräpallolla, kun kämmenlyönti painui Nadalin ulottumattomiin. Nadalin erään mahtui 14 pakottamatonta virhettä ja vain neljä voittolyöntiä.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic