Uutiset

Sähkökatkos sulki Hampurin kansainvälisen lentoaseman - huomisaamun lentoja ei kuitenkaan vielä peruttu

Helsinki
03.06.2018, 23:02

Ulkomaat

Laaja sähkökatkos pimensi Hampurin kansainvälisen lentoaseman sunnuntaiaamupäivällä, ja iltapäivällä lentoaseman edustaja totesi, että vikaa ei saataisi korjattua koko päivänä.
Lentoaseman kummankin terminaalin lähtöalueet evakuoitiin ja kaikki lentoliikenne Hampuriin ohjattiin muille lentokentille.
Nettisivuillaan lentoasema pyysi matkustajia olemaan tulematta kentälle ja kertoi poliisin sulkeneen kaikki reitit terminaalien lähtöalueelle. Matkustajia, saattajia ja sukulaisia pyydettiin olemaan yhteydessä suoraan lentoyhtiöihin.
Illalla lentoaseman odotustiloihin alettiin tuoda telttasänkyjä ihmisille, jotka olivat jääneet kentälle sen jälkeen kun sähkökatkos perui heidän lentonsa.

Aamukoneiden perumisesta ei tietoa

Sähkökatko johti myös Helsinkiin tulevien lentojen perumiseen.
Finavian operaatiokeskuksesta kerrotaan, että sunnuntaina iltapäivällä Helsinkiin lähdössä ollut lento peruttiin, ja kone lennettiin siirtolentona tyhjänä Helsinkiin. Myös illan lento Hampurista Helsinkiin jouduttiin perumaan. Se olisi laskeutunut Helsinkiin kymmeneltä illalla.
Maanantaille ei Finavian mukaan kuitenkaan ole merkitty peruuntumisia. Aamun ensimmäisen lennon Helsingistä Hampuriin on tarkoitus lähteä vähän ennen kahdeksaa aamulla.

https://www.hamburg-airport.de/en/10978.php

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic