fbpx
Uutiset

Saksalaisnuorukaisen mielenosoitus päättyi nolosti

Nuori ihminen keksii monen sortin keinoja osoittaa mieltään kyllästymistä vastaan. Schwelmin kaupungissa Saksassa asuva 16-vuotias poika päätti osoittaa mieltään köyttämällä itsensä kiinni sänkyyn.

Mielenosoitus ei mennyt ihan putkeen. Pojan sänky sattui olemaan kokoontaitettavaa tyyppiä, ja kaiken lisäksi pitkälle automatisoitu. Kävi niin huonosti kuin vain käydä voi. Sänky meni kokoon omia aikojaan mielenosoittajan jäädessä väliin. Tässä vaiheessa nuorukainen muistutti lähinnä hampurilaissämpylään köytettyä pihviä.

Mielenosoittajan kyllästyminen maailmaan kääntyi nopeasti raivokkaaksi “apua!, apua” -huutojen kiljumiseksi. Naapuri hälytti paikalle poliisin, jota odotti asunnossa kokoon menneen sängyn ja sen välissä sätkivän pojan vallan merkillinen näky.

– Nuorukainen oli kyllä melkoisen nolona, mutta se oli siitä huolimatta jokseenkin huvittava tilanne, poliisin tiedottaja naureskelee.

Ripittäytymistä kerrakseen

Katolinen pappi on saanut kuulla Saksassa erikoisemman puoleisen ripin. Ripittäytymään tullut mies ei tyytynyt vain tunnustamaan syntejään, hän myös luovutti papille konekiväärin, ammuksia ja käsikranaatin.

Pfarrkirchenissä toimiva pappi vei oudon rippisaaliinsa poliisille. Hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan asemiehen henkilöyttä, sillä katolisilla on rippisalaisuus.

– On epäselvää, saiko ripittäytyjä syntinsä anteeksi kirkolta, mutta nyt asiaa tutkii maallinen oikeus, ilmoitti poliisilaitos.

Varas toivotti hyvää syntymäpäivää

Texasissa liiketoimintaa harjoittava johtaja koki ikävän yllätyksen liikkeeseensä saavuttuaan. Hänen kauppaansa oli tunkeuduttu katon kautta ja myymälän tallelokero oli tyhjennetty.

Asialla oli kuitenkin ollut poikkeuksellisen huomaavainen ja ystävällinen varas. Tallelokeron läheltä löytyi osittain syöty syntymäpäiväkakku, ja ilmoitustaululla komeili varkaan jättämä toivotus:

– Hyvää syntymäpäivää, toivottaa ystävällinen katon kautta murtautuja.

Tekstin alla oli päiväys 14. helmikuuta 06. Onnittelutekstiin oli päässyt pujahtamaan useampikin kirjoitusvirhe.

STT

Menot