Uutiset

Salon Viesti löi TT-Volleyn

Team Tawast -Volley jatkoi tappioputkessa lentopallon naisten Ykkössarjassa myös lauantain kierroksella. Salon Viesti kukisti hämeenlinnalaiset suoraan kolmessa erässä, jotka päättyivät 25–8, 25–18 ja 25–21.

TT-Volley oli purjeessa LP Viestin ja HPK:n liigakamppailun esiottelun avauserässä. Sen jälkeen hämeenlinnalaisten peli kuitenkin kohentui selvästi.

– Viestillä oli mukana LP Viestin liigajoukkueen farmipelaajia ja se oli oikeasti kova joukkue. Ensimmäinen erä meni meiltä vastustajan ylivoimaa ihmetellessä. Toisen erän pelasimme jo kohtuullisesti ja kolmas oli puolin ja toisin erittäin hyvä, selvitti TT-Volleyn valmentaja Jani Lehtonen.

Lehtosen mielestä pelin parantuminen lupaa parempaa huomista.

– Olen tyytyväinen, että kerrankin pystyimme muuttamaan parempaan pelin sisällä. Sunnuntaina meillä on iso ottelu, jumbofinaali Helsinki Volleyn Espoon joukkuetta vastaan. Lupaan, että voitamme sunnuntaina, Lehtonen painotti.

Sunnuntain ottelu alkaa Elenia-areenassa jo kello 12.30.

Sveitsiläinen passari Elis Albertini palkittiin TT-Volleuyn parhaana. Keskitorjuja Milja Heikkilä pelasi myös hyvän ottelun. Vaihdosta kentälle tullut Irina Lehtonen kunnostautui vastaanotossa. (HäSa)

Asiasanat